ציזיקי טבעוני עם טעם מעושן של חצילים וקבב פטריות

ציזיקי טבעוני עם טעם מעושן של חצילים וקבב פטריות
time-cook
הכנה - 30 דק'
difficulty
רמת קושי - קל
4 servings
כמות מנות

מצרכים

לציזיקי:

  • 2 חצילים – עדיף בלאדי
  • גביע יוגורט טבעוני
  • צרור פטרוזיליה, צרור נענע
  • 2 שיני שום כתושות
  • שמן זית, מלח גס ופלפל שחור לפי הטעם

 

  • חבילת קבב פטריות של מרינה

הוראות הכנה

  1.  מחוררים את החצילים וצורבים על הגז על אש גלויה – בלהבה הכי גדולה
  2. כשהחצילים ממש רכים מורידים אותם מהאש ואחרי שהתקררו מקלפים מהקליפה
  3.  קוצצים את החצילים, מעבירים לקערה ומוסיפים את שאר המרכיבים
  4. טועמים ומתקנים תיבול
  5. מגישים עם פיתה צרובה במחבת, קבב פטריות של מרינה וסלט קצוץ

מתכונים דומים

  • מתכון דלעת אפויה - erez_shaul@

  • פטריות בציפוי מגה-קראנץ’ - מתכון של ליאת חתוכה מנבחרת ‪@israeli_kitchen‬

  • פטריות ממולאות בנוסח ים תיכוני על קרם עגבניות צלויות - foody_israel@

  • חמאה ביתית ב- 3 טעמים - danielle_cheffa@

  • קציצות ירק כל-כך רכות, ריחניות וממכרות - erez_shaul@

  • לכל המתכונים

    אנחנו מכבדים את פרטיותך

    באתר שלנו נעשה שימוש בקובצי Cookies לצורך שיפור חוויית המשתמש, ניתוח תנועה, והתאמת תכנים ושירותים.
בלחיצה על “מאשר הכול” הינך מסכים/ה לשימוש בקובצי Cookies בהתאם למדיניות הפרטיות שלנו.

    מדיניות פרטיות