מצרכים
- 2 סלסלות פטריות שמפניון או בייבי פורטבלה
- 2 בצלים לבנים או 10 בצלי שאלוט
- 2 כפות שמן זית
- 1/2 כפית כורכום
- 1/2 כפית כמון
- 1/2 כפית פפריקה מתוקה
- 1/2 כפית פפריקה חריפה
- מלח ופלפל
הוראות הכנה
- חותכים את הבצלים לרצועות דקות ואת הפטריות לפרוסות.
- במחבת רחבה עם שמן זית מטגנים את הבצל עד הזהבה.
- מוסיפים את הפטריות ומטגנים במשך 5 דקות. מתבלים בכורכום, כמון, פפריקה מתוקה וחריפה, מלח ופלפל.
- ממשיכים לבשל עד שהפטריות רכות לגמרי, בסביבות 20 דקות.
- אם אתם אוהבים שתבשיל הפטריות שלהם יותר נוזלי ודומה לרוטב, מוסיפים 1/2 כוס מים רותחים לאחר טיגון הבצל.
- מגישים מעל חומוס עם פטרוזיליה וצנוברים.