תבשיל פטריות חמות לחומוס

time-cook
הכנה - 30 דק'
difficulty
רמת קושי - קל
4 servings
כמות מנות

מצרכים

  • 2 סלסלות פטריות שמפניון או בייבי פורטבלה
  • 2 בצלים לבנים או 10 בצלי שאלוט
  • 2 כפות שמן זית
  • 1/2 כפית כורכום
  • 1/2 כפית כמון
  • 1/2 כפית פפריקה מתוקה
  • 1/2 כפית פפריקה חריפה
  • מלח ופלפל

הוראות הכנה

  1. חותכים את הבצלים לרצועות דקות ואת הפטריות לפרוסות.
  2. במחבת רחבה עם שמן זית מטגנים את הבצל עד הזהבה.
  3. מוסיפים את הפטריות ומטגנים במשך 5 דקות. מתבלים בכורכום, כמון, פפריקה מתוקה וחריפה, מלח ופלפל.
  4. ממשיכים לבשל עד שהפטריות רכות לגמרי, בסביבות 20 דקות.
  5. אם אתם אוהבים שתבשיל הפטריות שלהם יותר נוזלי ודומה לרוטב, מוסיפים 1/2 כוס מים רותחים לאחר טיגון הבצל.
  6. מגישים מעל חומוס עם פטרוזיליה וצנוברים.

מתכונים דומים

  • בורקס שכבות עם פטריות וגבינת עזים - עדן תורג’מן מנבחרת israeli_kitchen

  • פטריות ממולאות בתערובת גבינה

  • סלט קיסר ראפ

  • כנאפה פטריות וגבינות - סתיו סעדון

  • ברוסקטת פטריות וערמונים - סתיו סעדון

  • לכל המתכונים