מרינה מלכת הפטריות מנות ראשונות סלט פסטה עם תירס, פטריות, זיתים, עגבניות מיובשות ועגבניות שרי – NO.19
מצרכים
- 1 חבילה פסטה קצרה
- 15 עגבניות שרי, עדיף מזן תמר
- 1/2 כוס זיתים ירוקים או שחורים, מגולענים
- 15 עלי בזיליקום
- סלסלת פטריות שמפניון
- 10 עגבניות מיובשות
- 3/4 קופסת תירס משימורים או קפוא ומבושל
- 10 ענפי עירית
לרוטב:
- 3 כפות מיונז איכותי
- 2 כפות קטשופ או רסק עגבניות או ממרח עגבניות מיובשות
- 2 כפות מיץ לימון
- כף שמן זית
- מלח ופלפל
הוראות הכנה
- מבשלים את הפסטה על פי ההוראות על גבי האריזה ומסננים.
- חותכים את העגבניות לחצי, את הזיתים והפטריות לפרוסות ואז העגבניות המיובשות לרצועות דקות.
- קוצצים את העירית לטבעות דקות וקורעים את עלי הבזיליקום.
- מערבבים היטב את מצרכי הרוטב.
- מניחים את הפסטה החמה בקערה גדולה ומוסיפים את כל המצרכים, מזלפים מהרוטב ומערבבים כשהפסטה עדיין חמימה כדי שהרוטב יספג.
- מגישים בטמפרטורת החדר.