סלט כרוב ופטריות עם חמוציות, פקאנים מסוכרים (או צנוברים) ברוטב חמצמץ-מתוק

time-cook
הכנה - 10 דק'
difficulty
רמת קושי - קל
2 servings
כמות מנות

מצרכים

  • 1/2 כרוב לבן
  • 1/2 כוס פקאנים מסוכרים
  • 1/4 כוס צנוברים (לא חובה)
  • 1/2 סלסלה פטריות שמפיון או בייבי פורטבלה
  • 1/2 כוס חמוציות או אוכמניות מיובשות
  • 1/2 צרור עלי פטרוזיליה

 

לרוטב:

  • 5 כפות חומץ או מיץ לימון
  • 3 כפות סוכר חום
  • 4 כפות שמן קנולה או שמן זית
  • 2 כפות רוטב סויה
  • מלח

הוראות הכנה

  1. חותכים את הכרוב והפטריות לרצועות דקות.
  2. אם משתמשים בצנוברים, קולים אותם על מחבת חמה ללא שמן במשך 3 דקות.
  3. קוצצים גס את הפטרוזיליה.
  4. מערבבים את כל מצרכי הרוטב.
  5. בקערה גדולה מערבבים את כל מצרכי הסלט, מזלפים מעל את הרוטב ומערבבים.
  6. מגישים בטמפרטורת החדר.

 

הערות חשובות:
– במקום צנוברים ניתן לשים גרעיני חמניה.
– במקום פטרוזיליה ניתן לשים עירית קצוצה דק או בצל ירוק.

מתכונים דומים

  • מתכון דלעת אפויה - erez_shaul@

  • סלט אסייתי - מתכו של erez_shaul@

  • פטריות בציפוי מגה-קראנץ’ - מתכון של ליאת חתוכה מנבחרת ‪@israeli_kitchen‬

  • פטריות ממולאות בנוסח ים תיכוני על קרם עגבניות צלויות - foody_israel@

  • סלט בריאות ירוקות צלויים וקינואה - danielle_cheffa@

  • לכל המתכונים

    אנחנו מכבדים את פרטיותך

    באתר שלנו נעשה שימוש בקובצי Cookies לצורך שיפור חוויית המשתמש, ניתוח תנועה, והתאמת תכנים ושירותים.
בלחיצה על “מאשר הכול” הינך מסכים/ה לשימוש בקובצי Cookies בהתאם למדיניות הפרטיות שלנו.

    מדיניות פרטיות