פטריות מטוגנות בציפוי פריך
מצרכים
- 2 סלסלות פטריות שמפניון או בייבי פורטבלה
- 2 ביצים
- כפית חרדל
- כף קמח
- מלח ופלפל
- כוס פירורי לחם
- כפית שומשום לבן
- כפית שומשום שחור
הוראות הכנה
- מערבבים בקערה את הביצים עם חרדל, קמח, מלח ופלפל עד שנוצרת תערובת אחידה.
- בקערה נוספת מערבבים את פירורי הלחם עם 2 סוגי השומשום.
- טובלים כל פטריה בתערובת הביצים ולאחר מכן מגלגלים בתוך פירורי הלחם עד שהפטריה מכוסה כולה.
- מטגנים בשמן עמוק עד הזהבה ומגישים חם.