פטריות מטוגנות בציפוי פריך

time-cook
הכנה - 10 דק'
difficulty
רמת קושי - קל
2 servings
כמות מנות

מצרכים

  • 2 סלסלות פטריות שמפניון או בייבי פורטבלה
  • 2 ביצים
  • כפית חרדל
  • כף קמח
  • מלח ופלפל
  • כוס פירורי לחם
  • כפית שומשום לבן
  • כפית שומשום שחור

הוראות הכנה

  1. מערבבים בקערה את הביצים עם חרדל, קמח, מלח ופלפל עד שנוצרת תערובת אחידה.
  2. בקערה נוספת מערבבים את פירורי הלחם עם 2 סוגי השומשום.
  3. טובלים כל פטריה בתערובת הביצים ולאחר מכן מגלגלים בתוך פירורי הלחם עד שהפטריה מכוסה כולה.
  4. מטגנים בשמן עמוק עד הזהבה ומגישים חם.

מתכונים דומים

  • ציזיקי טבעוני עם טעם מעושן של חצילים וקבב פטריות

    ציזיקי טבעוני עם טעם מעושן של חצילים וקבב פטריות

  • פטריות ממולאות בשר

    פטריות ממולאות בשר - מתכוון של מיטל יוסופוב מנבחרת ישראלי קיטשן

  • לביבות שמנת פטריות

    לביבות שמנת פטריות - מתכון של נופר בנפשי מנבחרת ישראלי קיטשן.

  • פיצוחי שום

    פיצוחי שום - מתכון של מוריה אדרי מנבחרת @israeli_kitchen

  • לחם-רוגלך שום נתלש

    לחם-רוגלך שום נתלש - מתכון של עדן תורג׳מן מנבחרת @israeli_kitchen

  • לכל המתכונים