פטריות מטוגנות בציפוי פריך

time-cook
הכנה - 10 דק'
difficulty
רמת קושי - קל
2 servings
כמות מנות

מצרכים

  • 2 סלסלות פטריות שמפניון או בייבי פורטבלה
  • 2 ביצים
  • כפית חרדל
  • כף קמח
  • מלח ופלפל
  • כוס פירורי לחם
  • כפית שומשום לבן
  • כפית שומשום שחור

הוראות הכנה

  1. מערבבים בקערה את הביצים עם חרדל, קמח, מלח ופלפל עד שנוצרת תערובת אחידה.
  2. בקערה נוספת מערבבים את פירורי הלחם עם 2 סוגי השומשום.
  3. טובלים כל פטריה בתערובת הביצים ולאחר מכן מגלגלים בתוך פירורי הלחם עד שהפטריה מכוסה כולה.
  4. מטגנים בשמן עמוק עד הזהבה ומגישים חם.

מתכונים דומים

  • בורקס שכבות עם פטריות וגבינת עזים - עדן תורג’מן מנבחרת israeli_kitchen

  • פטריות ממולאות בתערובת גבינה

  • סלט קיסר ראפ

  • כנאפה פטריות וגבינות - סתיו סעדון

  • ברוסקטת פטריות וערמונים - סתיו סעדון

  • לכל המתכונים