מצרכים
- 2 בטטות, קלופות
- 2 סלסלות פטריות שמפניון או בייבי פורטבלה
- 2 כפות חמאה
- 2 כפות שמן זית
- 1/2 צ'ילי טרי
- כף דבש
- 2 כפות רוטב צ'ילי
- מלח ופלפל
- 2 ענפי טימין או ענף רוזמרין
הוראות הכנה
- חותכים את הבטטות לקוביות ואת הצ'ילי לפרוסות דקות. אם הפטריות גדולות חותכים לחצי, אם לא, משאירים אותן שלמות.
- במחבת רחבה ממיסים את החמאה והשמן ומטגנים את הבטטות, תוך כדי ערבוב, במשך 5 דקות.
- מוסיפים את הפטריות והצ'ילי וממשיכים לטגן תוך כדי ערבוב במשך 5 דקות נוספות או עד שהבטטות והפטריות מתרככות.
- מזלפים דבש ורוטב צ'לי ומערבבים.
- מתבלים במלח ופלפל ומפזרים מעל עלי טימין או רוזמרין.
הערות חשובות:
– למי שאוהב, ניתן לתבל גם במעט אגוז מוסקט.
– במקום טימין או רוזמרין ניתן לפזר מעל עירית קצוצה או בצל ירוק.