פטריות מוחמצות

time-cook
הכנה - 20 דק'
difficulty
רמת קושי - קל
4 servings
כמות מנות

מצרכים

  • 1 סלסלת פטריות שימאג'י לבנות
  • 1 סלסלת פטריות שימאג'י חומות
  • 1 כוס חומץ תפוחים
  • 3 כפות חומץ בלסמי
  • 2 שיני שום קלופות
  • 2 עלי דפנה
  • 3 גרגירי פלפל שחור שלמים
  • 1 ענף טימין
  • 2 כפות סילאן
  • כף מלח
  • כוס מים
  • 1/2 כוס שמן זית

הוראות הכנה

  1. בסיר בינוני מבשלים את כל המצרכים פרט לפטריות עד שהרוטב מגיע לרתיחה. ממשיכים לבשל עוד 10 דקות לאחר הרתיחה.
  2. מניחים את הפטריות בצנצנת מעוקרת ומסננים מעל את התחמיץ בעזרת מסננת.
  3. משאירים את הצנצנת פתוחה ומאפשרים לתחמיץ להתקרר לטמפרטורת החדר. סוגרים ומעבירים למקרר.

מתכונים דומים

  • מתכון דלעת אפויה - erez_shaul@

  • פטריות בציפוי מגה-קראנץ’ - מתכון של ליאת חתוכה מנבחרת ‪@israeli_kitchen‬

  • פטריות ממולאות בנוסח ים תיכוני על קרם עגבניות צלויות - foody_israel@

  • חמאה ביתית ב- 3 טעמים - danielle_cheffa@

  • קציצות ירק כל-כך רכות, ריחניות וממכרות - erez_shaul@

  • לכל המתכונים

    אנחנו מכבדים את פרטיותך

    באתר שלנו נעשה שימוש בקובצי Cookies לצורך שיפור חוויית המשתמש, ניתוח תנועה, והתאמת תכנים ושירותים.
בלחיצה על “מאשר הכול” הינך מסכים/ה לשימוש בקובצי Cookies בהתאם למדיניות הפרטיות שלנו.

    מדיניות פרטיות