פסטה פנה בעשבי תיבול

time-cook
הכנה - 15 דק'
difficulty
רמת קושי - קל
3 servings
כמות מנות

מצרכים

  • פנה – שקית (500 גרם), או בצורת צינורות
  • שמן זית – 3 כפות – סה"כ (30 מ"ל),
  • מלח ים – כפית שטוחה
  • פלפל שחור – 1/2 כפית שטוחה, גרוס
  • פטרוזיליה – 5 גרם – כף – קצוצה
  • שמיר – 9 גרם – כף – קצוץ
  • כוסברה – 5 גרם – כף – קצוצה
  • סלרי – כרפס – כף-קצוץ (5 גרם), עלים קצוצים.
  • בזיליקום – כף-קצוץ (3 גרם)

הוראות הכנה

  1. מבשלים את חבילת הפסטה לפי הוראות היצרן ומסננים.
  2. מוזגים במחבת את שמן הזית, מטגנים קלות את כל עשבי התיבול ,מוסיפים את הפסטה ומקפיצים יחד כשלוש ארבע דקות
  3. מתבלים במלח ופלפל שחור גרוס.

מתכונים דומים

  • פטריות ממולאות בשר

    פטריות ממולאות בשר - מתכוון של מיטל יוסופוב מנבחרת ישראלי קיטשן

  • לביבות שמנת פטריות

    לביבות שמנת פטריות - מתכון של נופר בנפשי מנבחרת ישראלי קיטשן.

  • לחם-רוגלך שום נתלש

    לחם-רוגלך שום נתלש - מתכון של עדן תורג׳מן מנבחרת @israeli_kitchen

  • בורקס שכבות עם פטריות וגבינת עזים - עדן תורג’מן מנבחרת israeli_kitchen

  • פטריות ממולאות בתערובת גבינה

  • לכל המתכונים