פסטה פנה בעשבי תיבול
מצרכים
- פנה – שקית (500 גרם), או בצורת צינורות
- שמן זית – 3 כפות – סה"כ (30 מ"ל),
- מלח ים – כפית שטוחה
- פלפל שחור – 1/2 כפית שטוחה, גרוס
- פטרוזיליה – 5 גרם – כף – קצוצה
- שמיר – 9 גרם – כף – קצוץ
- כוסברה – 5 גרם – כף – קצוצה
- סלרי – כרפס – כף-קצוץ (5 גרם), עלים קצוצים.
- בזיליקום – כף-קצוץ (3 גרם)
הוראות הכנה
- מבשלים את חבילת הפסטה לפי הוראות היצרן ומסננים.
- מוזגים במחבת את שמן הזית, מטגנים קלות את כל עשבי התיבול ,מוסיפים את הפסטה ומקפיצים יחד כשלוש ארבע דקות
- מתבלים במלח ופלפל שחור גרוס.