פסטה פנה בעשבי תיבול

time-cook
הכנה - 15 דק'
difficulty
רמת קושי - קל
3 servings
כמות מנות

מצרכים

  • פנה – שקית (500 גרם), או בצורת צינורות
  • שמן זית – 3 כפות – סה"כ (30 מ"ל),
  • מלח ים – כפית שטוחה
  • פלפל שחור – 1/2 כפית שטוחה, גרוס
  • פטרוזיליה – 5 גרם – כף – קצוצה
  • שמיר – 9 גרם – כף – קצוץ
  • כוסברה – 5 גרם – כף – קצוצה
  • סלרי – כרפס – כף-קצוץ (5 גרם), עלים קצוצים.
  • בזיליקום – כף-קצוץ (3 גרם)

הוראות הכנה

  1. מבשלים את חבילת הפסטה לפי הוראות היצרן ומסננים.
  2. מוזגים במחבת את שמן הזית, מטגנים קלות את כל עשבי התיבול ,מוסיפים את הפסטה ומקפיצים יחד כשלוש ארבע דקות
  3. מתבלים במלח ופלפל שחור גרוס.

מתכונים דומים

  • כריך פסטרמה ורוטב חלפיניו

    כריך פסטרמה ורוטב חלפיניו של תמרה - יקיר שוקרון

  • טורטייה בשר בקר ב-3 דקות

    טורטייה בשר בקר מושחתת עם רטבים של תמרה ב-3 דקות

  • אגרול תאילנדי שאפשר להכין בבית בקלות

    אגרול תאילנדי שאפשר להכין בבית בקלות - נדב גלר

  • כדורי אורז ופטריות

    כדורי אורז ופטריות

  • באן במילוי פטריות מלך היער

  • לכל המתכונים