פסטה פנה בעשבי תיבול

time-cook
הכנה - 15 דק'
difficulty
רמת קושי - קל
3 servings
כמות מנות

מצרכים

  • פנה – שקית (500 גרם), או בצורת צינורות
  • שמן זית – 3 כפות – סה"כ (30 מ"ל),
  • מלח ים – כפית שטוחה
  • פלפל שחור – 1/2 כפית שטוחה, גרוס
  • פטרוזיליה – 5 גרם – כף – קצוצה
  • שמיר – 9 גרם – כף – קצוץ
  • כוסברה – 5 גרם – כף – קצוצה
  • סלרי – כרפס – כף-קצוץ (5 גרם), עלים קצוצים.
  • בזיליקום – כף-קצוץ (3 גרם)

הוראות הכנה

  1. מבשלים את חבילת הפסטה לפי הוראות היצרן ומסננים.
  2. מוזגים במחבת את שמן הזית, מטגנים קלות את כל עשבי התיבול ,מוסיפים את הפסטה ומקפיצים יחד כשלוש ארבע דקות
  3. מתבלים במלח ופלפל שחור גרוס.

מתכונים דומים

  • מרינה פטריות - אגרול ממולא בירקות וטופו

    אגרול קריספי ממולא בטופו עם רוטב אסייתי מושלם - בשיתוף עם foody_israel

  • מרינה פטריות - מתכון רולים מדפי אורז עם טופו

    רולים מדפי אורז עם טופו, ירקות ורוטב חמאת בוטנים – טבעוני, קל ומרשים - בשיתוף עם foody_israel

  • קערת גנג האדט תאילנדי עם פטריות, רוטב כהה, צ'ילי ועשבי תיבול, מוגשת לצד אורז

    גנג האדט – תבשיל פטריות תאילנדי עם חריפות מעודנת וטעם עמוק

  • בלינצ׳ס במילוי בשר ופטריות, חתוך ומוגש על צלחת עם רוטב בצד

    בלינצ׳ס במילוי בשר ופטריות – מנה קלאסית שחוזרת ובגדול

  • שניצל פטריות קראנצי פריך ומוזהב בצלחת – מתכון מושחת של מרינה פטריות

    שניצל פטריות קראנצי ומושחת במיוחד

  • לכל המתכונים