סלט טאבולה כרובית

time-cook
הכנה - 10 דק'
difficulty
רמת קושי - קל
3 servings
כמות מנות

מצרכים

  • כרובית – יחידה קטנה (774 גרם), שטופה היטב.
  • עגבניה – 2 יחידה בינונית – סה"כ (344 גרם), אדומות וקשות.
  • שום – כפית, כתוש.
  • בצל ירוק – 4 יחידה בינונית – סה"כ (100 גרם)
  • פטרוזיליה – צרור (114 גרם)
  • מלפפון עם קליפה – יחידה בינונית (96 גרם)
  • בצל – יחידה קטנה (63 גרם), בצל סגול.
  • שמן זית – 3 כף – סה"כ (30 מ"ל)
  • מיץ לימון – 1/2 יחידה – סה"כ (15 מ"ל), סחוט טרי.
  • מלח – 1/4 כפית שטוחה
  • פלפל שחור – 1/4 כפית שטוחה

הוראות הכנה

  1. לגרד את הכרובית על מגרדת גדולה כדי לקבל פירורים.
  2. לחתוך את העגבניות לקוביות קטנות, לקצוץ את הבצל הירוק, ולקצוץ דק את הפטרוזיליה, המלפפון הירוק והבצל הסגול.
  3. לערבב ביחד את כל המרכיבים, לתבל בהדרגה לפי הטעם ולשמור בקירור.

מתכונים דומים

  • מתכון דלעת אפויה - erez_shaul@

  • סלט אסייתי - מתכו של erez_shaul@

  • פטריות בציפוי מגה-קראנץ’ - מתכון של ליאת חתוכה מנבחרת ‪@israeli_kitchen‬

  • פטריות ממולאות בנוסח ים תיכוני על קרם עגבניות צלויות - foody_israel@

  • סלט בריאות ירוקות צלויים וקינואה - danielle_cheffa@

  • לכל המתכונים

    אנחנו מכבדים את פרטיותך

    באתר שלנו נעשה שימוש בקובצי Cookies לצורך שיפור חוויית המשתמש, ניתוח תנועה, והתאמת תכנים ושירותים.
בלחיצה על “מאשר הכול” הינך מסכים/ה לשימוש בקובצי Cookies בהתאם למדיניות הפרטיות שלנו.

    מדיניות פרטיות