סלט טאבולה כרובית

time-cook
הכנה - 10 דק'
difficulty
רמת קושי - קל
3 servings
כמות מנות

מצרכים

  • כרובית – יחידה קטנה (774 גרם), שטופה היטב.
  • עגבניה – 2 יחידה בינונית – סה"כ (344 גרם), אדומות וקשות.
  • שום – כפית, כתוש.
  • בצל ירוק – 4 יחידה בינונית – סה"כ (100 גרם)
  • פטרוזיליה – צרור (114 גרם)
  • מלפפון עם קליפה – יחידה בינונית (96 גרם)
  • בצל – יחידה קטנה (63 גרם), בצל סגול.
  • שמן זית – 3 כף – סה"כ (30 מ"ל)
  • מיץ לימון – 1/2 יחידה – סה"כ (15 מ"ל), סחוט טרי.
  • מלח – 1/4 כפית שטוחה
  • פלפל שחור – 1/4 כפית שטוחה

הוראות הכנה

  1. לגרד את הכרובית על מגרדת גדולה כדי לקבל פירורים.
  2. לחתוך את העגבניות לקוביות קטנות, לקצוץ את הבצל הירוק, ולקצוץ דק את הפטרוזיליה, המלפפון הירוק והבצל הסגול.
  3. לערבב ביחד את כל המרכיבים, לתבל בהדרגה לפי הטעם ולשמור בקירור.

מתכונים דומים

  • כריך פסטרמה ורוטב חלפיניו

    כריך פסטרמה ורוטב חלפיניו של תמרה - יקיר שוקרון

  • טורטייה בשר בקר ב-3 דקות

    טורטייה בשר בקר מושחתת עם רטבים של תמרה ב-3 דקות

  • אגרול תאילנדי שאפשר להכין בבית בקלות

    אגרול תאילנדי שאפשר להכין בבית בקלות - נדב גלר

  • כדורי אורז ופטריות

    כדורי אורז ופטריות

  • סלט סלק חגיגי וטבעוני

    סלט סלק חגיגי וטבעוני

  • לכל המתכונים