סלט טאבולה כרובית
מצרכים
- כרובית – יחידה קטנה (774 גרם), שטופה היטב.
- עגבניה – 2 יחידה בינונית – סה"כ (344 גרם), אדומות וקשות.
- שום – כפית, כתוש.
- בצל ירוק – 4 יחידה בינונית – סה"כ (100 גרם)
- פטרוזיליה – צרור (114 גרם)
- מלפפון עם קליפה – יחידה בינונית (96 גרם)
- בצל – יחידה קטנה (63 גרם), בצל סגול.
- שמן זית – 3 כף – סה"כ (30 מ"ל)
- מיץ לימון – 1/2 יחידה – סה"כ (15 מ"ל), סחוט טרי.
- מלח – 1/4 כפית שטוחה
- פלפל שחור – 1/4 כפית שטוחה
הוראות הכנה
- לגרד את הכרובית על מגרדת גדולה כדי לקבל פירורים.
- לחתוך את העגבניות לקוביות קטנות, לקצוץ את הבצל הירוק, ולקצוץ דק את הפטרוזיליה, המלפפון הירוק והבצל הסגול.
- לערבב ביחד את כל המרכיבים, לתבל בהדרגה לפי הטעם ולשמור בקירור.