סלט טאבולה כרובית

time-cook
הכנה - 10 דק'
difficulty
רמת קושי - קל
3 servings
כמות מנות

מצרכים

  • כרובית – יחידה קטנה (774 גרם), שטופה היטב.
  • עגבניה – 2 יחידה בינונית – סה"כ (344 גרם), אדומות וקשות.
  • שום – כפית, כתוש.
  • בצל ירוק – 4 יחידה בינונית – סה"כ (100 גרם)
  • פטרוזיליה – צרור (114 גרם)
  • מלפפון עם קליפה – יחידה בינונית (96 גרם)
  • בצל – יחידה קטנה (63 גרם), בצל סגול.
  • שמן זית – 3 כף – סה"כ (30 מ"ל)
  • מיץ לימון – 1/2 יחידה – סה"כ (15 מ"ל), סחוט טרי.
  • מלח – 1/4 כפית שטוחה
  • פלפל שחור – 1/4 כפית שטוחה

הוראות הכנה

  1. לגרד את הכרובית על מגרדת גדולה כדי לקבל פירורים.
  2. לחתוך את העגבניות לקוביות קטנות, לקצוץ את הבצל הירוק, ולקצוץ דק את הפטרוזיליה, המלפפון הירוק והבצל הסגול.
  3. לערבב ביחד את כל המרכיבים, לתבל בהדרגה לפי הטעם ולשמור בקירור.

מתכונים דומים

  • קערת גנג האדט תאילנדי עם פטריות, רוטב כהה, צ'ילי ועשבי תיבול, מוגשת לצד אורז

    גנג האדט – תבשיל פטריות תאילנדי עם חריפות מעודנת וטעם עמוק

  • בלינצ׳ס במילוי בשר ופטריות, חתוך ומוגש על צלחת עם רוטב בצד

    בלינצ׳ס במילוי בשר ופטריות – מנה קלאסית שחוזרת ובגדול

  • סיגרים במילוי פטריות ובשר

    סיגרים במילוי פטריות ובשר

  • שניצל פטריות קראנצי פריך ומוזהב בצלחת – מתכון מושחת של מרינה פטריות

    שניצל פטריות קראנצי ומושחת במיוחד

  • מרק עדשים כתומות חם ומעוטר בעשבי תיבול – מתכון פשוט וטעים

    מרק עדשים כתומות עשיר וטעים

  • לכל המתכונים