סלט או תוספת צבעונית ומשביעה למנה עיקרית - בלה רודניק וחגית גורן

time-cook
הכנה - 10 דק'
difficulty
רמת קושי - קל
3 servings
כמות מנות

מצרכים

  • 2 בצלים
  • 1 אריזה של פטריות צמד איטלקי שמפיניון + בייבי פורטבלה
  • אפונת שלג – מתכון שעדיף להכין בחודשי מרץ אפריל בהם אפונת שלג ניתנת להשגה
  • בצל סגול
  • מלח,לימון , שמן זית

הוראות הכנה

  1. מטגנים בצל קצוץ להזהבה, מוסיפים פטריות פורטבלו, ושמפיניון פרוסות, מתבלים ומקפיצים 2 דקות נוספות.
  2. חולטים תרמילי אפונת שלג ואפונה עדינה קפואה כ-5 דקות
  3. פורסים בצל סגול לסירות דקות ומערבבים כל הרכיבים ביחד.
  4. מתבלים במלח, מיץ לימון או ליים ושמן זית.

מתכונים דומים

  • אגרול תאילנדי שאפשר להכין בבית בקלות

    אגרול תאילנדי שאפשר להכין בבית בקלות - נדב גלר

  • סלט סלק חגיגי וטבעוני

    סלט סלק חגיגי וטבעוני

  • סלט מושלם לראש השנה

    סלט חסות קריספיות ופרשיות עם ויניגרט תפוחי דבש ורימונים

  • באגט סרוולד איטלקי ותאנים - חגית גורן ונועה קרליק

  • ג'בטה קורנדביף וממרח של תמרה - חגית גורן ונועה קרליק

  • לכל המתכונים