סלט או תוספת צבעונית ומשביעה למנה עיקרית - בלה רודניק וחגית גורן

time-cook
הכנה - 10 דק'
difficulty
רמת קושי - קל
3 servings
כמות מנות

מצרכים

  • 2 בצלים
  • 1 אריזה של פטריות צמד איטלקי שמפיניון + בייבי פורטבלה
  • אפונת שלג – מתכון שעדיף להכין בחודשי מרץ אפריל בהם אפונת שלג ניתנת להשגה
  • בצל סגול
  • מלח,לימון , שמן זית

הוראות הכנה

  1. מטגנים בצל קצוץ להזהבה, מוסיפים פטריות פורטבלו, ושמפיניון פרוסות, מתבלים ומקפיצים 2 דקות נוספות.
  2. חולטים תרמילי אפונת שלג ואפונה עדינה קפואה כ-5 דקות
  3. פורסים בצל סגול לסירות דקות ומערבבים כל הרכיבים ביחד.
  4. מתבלים במלח, מיץ לימון או ליים ושמן זית.

מתכונים דומים

  • מתכון דלעת אפויה - erez_shaul@

  • סלט אסייתי - מתכו של erez_shaul@

  • פטריות בציפוי מגה-קראנץ’ - מתכון של ליאת חתוכה מנבחרת ‪@israeli_kitchen‬

  • פטריות ממולאות בנוסח ים תיכוני על קרם עגבניות צלויות - foody_israel@

  • סלט בריאות ירוקות צלויים וקינואה - danielle_cheffa@

  • לכל המתכונים

    אנחנו מכבדים את פרטיותך

    באתר שלנו נעשה שימוש בקובצי Cookies לצורך שיפור חוויית המשתמש, ניתוח תנועה, והתאמת תכנים ושירותים.
בלחיצה על “מאשר הכול” הינך מסכים/ה לשימוש בקובצי Cookies בהתאם למדיניות הפרטיות שלנו.

    מדיניות פרטיות