סלט או תוספת צבעונית ומשביעה למנה עיקרית - בלה רודניק וחגית גורן

time-cook
הכנה - 10 דק'
difficulty
רמת קושי - קל
3 servings
כמות מנות

מצרכים

  • 2 בצלים
  • 1 אריזה של פטריות צמד איטלקי שמפיניון + בייבי פורטבלה
  • אפונת שלג – מתכון שעדיף להכין בחודשי מרץ אפריל בהם אפונת שלג ניתנת להשגה
  • בצל סגול
  • מלח,לימון , שמן זית

הוראות הכנה

  1. מטגנים בצל קצוץ להזהבה, מוסיפים פטריות פורטבלו, ושמפיניון פרוסות, מתבלים ומקפיצים 2 דקות נוספות.
  2. חולטים תרמילי אפונת שלג ואפונה עדינה קפואה כ-5 דקות
  3. פורסים בצל סגול לסירות דקות ומערבבים כל הרכיבים ביחד.
  4. מתבלים במלח, מיץ לימון או ליים ושמן זית.

מתכונים דומים

  • מיקס פטריות ובצל מקורמל

    מיקס פטריות ובצל מקורמל - limor_ozery_food@

  • מתכון פורטבלו חגיגית בטמפורה.

    פורטבלו חגיגית בטמפורה - מתכון מושלם למנה ראשונה - limor_ozery_food@

  • פטריות מוקפצות ברוטב אסייתי על אורז - מתכון טעים ומפנק

    פטריות מוקפצות ברוטב אסייתי על אורז - danielle_cheffa@

  • ציזיקי טבעוני עם טעם מעושן של חצילים וקבב פטריות

    ציזיקי טבעוני עם טעם מעושן של חצילים וקבב פטריות

  • לביבות שמנת פטריות

    לביבות שמנת פטריות - מתכון של נופר בנפשי מנבחרת ישראלי קיטשן.

  • לכל המתכונים