מצרכים
- 2 בצלים
- 1 אריזה של פטריות צמד איטלקי שמפיניון + בייבי פורטבלה
- אפונת שלג – מתכון שעדיף להכין בחודשי מרץ אפריל בהם אפונת שלג ניתנת להשגה
- בצל סגול
- מלח,לימון , שמן זית
הוראות הכנה
- מטגנים בצל קצוץ להזהבה, מוסיפים פטריות פורטבלו, ושמפיניון פרוסות, מתבלים ומקפיצים 2 דקות נוספות.
- חולטים תרמילי אפונת שלג ואפונה עדינה קפואה כ-5 דקות
- פורסים בצל סגול לסירות דקות ומערבבים כל הרכיבים ביחד.
- מתבלים במלח, מיץ לימון או ליים ושמן זית.