חטיפי פטריות בציפוי פרורי לחם או פנקו - בלה רודניק וחגית גורן

time-cook
הכנה - 15 דק'
כולל 45 דק'
difficulty
רמת קושי - קל
4 servings
כמות מנות

מצרכים

  • 2 ביצים טרופות
  • קמח לבן לאפיה
  • חרדל דיז'ון
  • 2 שיני שום כתושות
  • מלח
  • פירורי לחם או פנקו לפי הבחירה
  • שמן
  • 2 סלסלאות פטריות או מארז צמד איטלקי שמפיניון+ בייבי פורטבלה של מרינה
  • לדיפ-רוטב- קערת טחינה או אלף האיים

הוראות הכנה

  1. מכינים שלש קערות, ממש כמו לשניצל. קערה אחת עם קמח. קערה שניה עם ביצה מעורבבת עם כפית חרדל דיז’ון. ושום כתוש ומלח, וקערה שלישית מלאה בפירורי לחם.או פנקו
  2. טובלים את הפטריות בקערות לפי הסדר: קמח, ביצה, פירורי לחם.
  3. מניחים את הפטריות על תבנית מצופה בנייר אפייה. מרססים בתרסיס שמן, מכניסים לתנור מחומם ל-180 מעלות ואופים 20 דקות עד שהפטריות מזהיבות. מומלץ להפוך את הפטריות אחרי10 דקות כדי שישתזפו מכל הצדדים.
  4. מגישים עם טחינה, מיונז, רוטב אלף האיים וכד'

מתכונים דומים

  • מתכון דלעת אפויה - erez_shaul@

  • פטריות בציפוי מגה-קראנץ’ - מתכון של ליאת חתוכה מנבחרת ‪@israeli_kitchen‬

  • פטריות ממולאות בנוסח ים תיכוני על קרם עגבניות צלויות - foody_israel@

  • חמאה ביתית ב- 3 טעמים - danielle_cheffa@

  • קציצות ירק כל-כך רכות, ריחניות וממכרות - erez_shaul@

  • לכל המתכונים

    אנחנו מכבדים את פרטיותך

    באתר שלנו נעשה שימוש בקובצי Cookies לצורך שיפור חוויית המשתמש, ניתוח תנועה, והתאמת תכנים ושירותים.
בלחיצה על “מאשר הכול” הינך מסכים/ה לשימוש בקובצי Cookies בהתאם למדיניות הפרטיות שלנו.

    מדיניות פרטיות