חטיפי פטריות בציפוי פרורי לחם או פנקו - בלה רודניק וחגית גורן

time-cook
הכנה - 15 דק'
כולל 45 דק'
difficulty
רמת קושי - קל
4 servings
כמות מנות

מצרכים

  • 2 ביצים טרופות
  • קמח לבן לאפיה
  • חרדל דיז'ון
  • 2 שיני שום כתושות
  • מלח
  • פירורי לחם או פנקו לפי הבחירה
  • שמן
  • 2 סלסלאות פטריות או מארז צמד איטלקי שמפיניון+ בייבי פורטבלה של מרינה
  • לדיפ-רוטב- קערת טחינה או אלף האיים

הוראות הכנה

  1. מכינים שלש קערות, ממש כמו לשניצל. קערה אחת עם קמח. קערה שניה עם ביצה מעורבבת עם כפית חרדל דיז’ון. ושום כתוש ומלח, וקערה שלישית מלאה בפירורי לחם.או פנקו
  2. טובלים את הפטריות בקערות לפי הסדר: קמח, ביצה, פירורי לחם.
  3. מניחים את הפטריות על תבנית מצופה בנייר אפייה. מרססים בתרסיס שמן, מכניסים לתנור מחומם ל-180 מעלות ואופים 20 דקות עד שהפטריות מזהיבות. מומלץ להפוך את הפטריות אחרי10 דקות כדי שישתזפו מכל הצדדים.
  4. מגישים עם טחינה, מיונז, רוטב אלף האיים וכד'

מתכונים דומים

  • אגרול תאילנדי שאפשר להכין בבית בקלות

    אגרול תאילנדי שאפשר להכין בבית בקלות - נדב גלר

  • באגט סרוולד איטלקי ותאנים - חגית גורן ונועה קרליק

  • ג'בטה קורנדביף וממרח של תמרה - חגית גורן ונועה קרליק

  • קרואסון צ'דר ונקטרינות מקורמלות - חגית גורן ונועה קרליק

  • כריך קורנדביף ופסטו של תמרה - חגית גורן ונועה קרליק

  • לכל המתכונים