מצרכים
- 2 ביצים טרופות
- קמח לבן לאפיה
- חרדל דיז'ון
- 2 שיני שום כתושות
- מלח
- פירורי לחם או פנקו לפי הבחירה
- שמן
- 2 סלסלאות פטריות או מארז צמד איטלקי שמפיניון+ בייבי פורטבלה של מרינה
- לדיפ-רוטב- קערת טחינה או אלף האיים
הוראות הכנה
- מכינים שלש קערות, ממש כמו לשניצל. קערה אחת עם קמח. קערה שניה עם ביצה מעורבבת עם כפית חרדל דיז’ון. ושום כתוש ומלח, וקערה שלישית מלאה בפירורי לחם.או פנקו
- טובלים את הפטריות בקערות לפי הסדר: קמח, ביצה, פירורי לחם.
- מניחים את הפטריות על תבנית מצופה בנייר אפייה. מרססים בתרסיס שמן, מכניסים לתנור מחומם ל-180 מעלות ואופים 20 דקות עד שהפטריות מזהיבות. מומלץ להפוך את הפטריות אחרי10 דקות כדי שישתזפו מכל הצדדים.
- מגישים עם טחינה, מיונז, רוטב אלף האיים וכד'