מצרכים
- 1 לחמניה או ג'בטה או לחם שאוהבים .
- 1 אריזה פטריות שימאג'י לבנות , 1 אריזה פורטבלו סטייק , 1 אריזה שמפיניון של מרינה .
- 2 שיני שום קלופות
- קורט מלח
- חומץ בלסמי
- גבינת בושה, סנט מור או מנצגו
- נבטים סינים או אלפלפא ,3 עגבניות שרי , עגבניות מיובשות
הוראות הכנה
- פורסים לחמנייה, בגט או שתי פרוסות של לחם מחמצת איכותי
- מקפיצים קלות פטריות שימאג'י , פורטבלו ושמפיניון פרוסות עם 2 שיני שום כתוש וקורט מלח, מכבים את האש ומוסיפים כף של חומץ בלסמי..
- ממלאים את הסנדוויץ' בפרוסות גבינת בושה או סנט מור או מנצ'גו. מוסיפים את הפטריות המוקפצות וירקות כמו קרעים של חסה, נבטים, שרי, עגבניות מיובשות וכד'