סנדוויץ' 'מושחת' ב-6 דקות - בלה רודניק וחגית גורן

time-cook
הכנה - 6 דק'
difficulty
רמת קושי - קל
2 servings
כמות מנות

מצרכים

  • 1 לחמניה או ג'בטה או לחם שאוהבים  .
  • 1 אריזה פטריות שימאג'י לבנות , 1 אריזה פורטבלו סטייק , 1 אריזה שמפיניון  של מרינה .
  • 2 שיני שום קלופות
  • קורט מלח
  • חומץ בלסמי
  • גבינת בושה, סנט מור או מנצגו
  • נבטים סינים או אלפלפא ,3 עגבניות שרי , עגבניות מיובשות

הוראות הכנה

  1. פורסים לחמנייה, בגט או שתי פרוסות של לחם מחמצת איכותי
  2. מקפיצים קלות פטריות שימאג'י , פורטבלו ושמפיניון פרוסות עם 2 שיני שום כתוש וקורט מלח, מכבים את האש ומוסיפים כף של חומץ בלסמי..
  3. ממלאים את הסנדוויץ' בפרוסות גבינת בושה או סנט מור או מנצ'גו. מוסיפים את הפטריות המוקפצות וירקות כמו קרעים של חסה, נבטים, שרי, עגבניות מיובשות וכד'

מתכונים דומים

  • בורקס שכבות עם פטריות וגבינת עזים - עדן תורג’מן מנבחרת israeli_kitchen

  • פטריות ממולאות בתערובת גבינה

  • סלט קיסר ראפ

  • ברוסקטת פטריות וערמונים - סתיו סעדון

  • כריך פסטרמה ורוטב חלפיניו

    כריך פסטרמה ורוטב חלפיניו של תמרה - יקיר שוקרון

  • לכל המתכונים