סנדוויץ' 'מושחת' ב-6 דקות - בלה רודניק וחגית גורן

time-cook
הכנה - 6 דק'
difficulty
רמת קושי - קל
2 servings
כמות מנות

מצרכים

  • 1 לחמניה או ג'בטה או לחם שאוהבים  .
  • 1 אריזה פטריות שימאג'י לבנות , 1 אריזה פורטבלו סטייק , 1 אריזה שמפיניון  של מרינה .
  • 2 שיני שום קלופות
  • קורט מלח
  • חומץ בלסמי
  • גבינת בושה, סנט מור או מנצגו
  • נבטים סינים או אלפלפא ,3 עגבניות שרי , עגבניות מיובשות

הוראות הכנה

  1. פורסים לחמנייה, בגט או שתי פרוסות של לחם מחמצת איכותי
  2. מקפיצים קלות פטריות שימאג'י , פורטבלו ושמפיניון פרוסות עם 2 שיני שום כתוש וקורט מלח, מכבים את האש ומוסיפים כף של חומץ בלסמי..
  3. ממלאים את הסנדוויץ' בפרוסות גבינת בושה או סנט מור או מנצ'גו. מוסיפים את הפטריות המוקפצות וירקות כמו קרעים של חסה, נבטים, שרי, עגבניות מיובשות וכד'

מתכונים דומים

  • פטריות בציפוי מגה-קראנץ’ - מתכון של ליאת חתוכה מנבחרת ‪@israeli_kitchen‬

  • פטריות ממולאות בנוסח ים תיכוני על קרם עגבניות צלויות - foody_israel@

  • קציצות ירק כל-כך רכות, ריחניות וממכרות - erez_shaul@

  • צ’יפס פטריות - מתכון של שף טומאס יול מנבחרת ‪@israeli_kitchen‬

  • ⁨לביבות גזר מושלמות - netalie_kirstain@

  • לכל המתכונים

    אנחנו מכבדים את פרטיותך

    באתר שלנו נעשה שימוש בקובצי Cookies לצורך שיפור חוויית המשתמש, ניתוח תנועה, והתאמת תכנים ושירותים.
בלחיצה על “מאשר הכול” הינך מסכים/ה לשימוש בקובצי Cookies בהתאם למדיניות הפרטיות שלנו.

    מדיניות פרטיות