פטריות בייבי פורטובלו במילוי ריקוטה

time-cook
הכנה - 5 דק'
כולל 20 דק'
difficulty
רמת קושי - קל
5 servings
כמות מנות

מצרכים

  • 20 פטריות בייבי פורטובלו -יש להוריד את הרגל ולקצוץ אותה אל תוך המילוי
  • 100 גרם ריקוטה
  • 15 גרם פרמז‘נו ראג‘ו מגורר
  • 10 גרם קמח
  • 1 חלמון ביצה
  • מלח ופלפל לבן לפי הטעם
  • פרמז‘ן מגורר לפיזור

הוראות הכנה

  1. מערבבים בקערה את כל החומרים עד לקבלת עיסה אחידה, ממלאים
  2. את הפטריות ומפזרים את הפרמז‘ן מלמעלה.
  3. אופים בתנור שחומם מראש ל 180 מעלות כ 15- דקות

מתכונים דומים

  • מתכון דלעת אפויה - erez_shaul@

  • פטריות בציפוי מגה-קראנץ’ - מתכון של ליאת חתוכה מנבחרת ‪@israeli_kitchen‬

  • פטריות ממולאות בנוסח ים תיכוני על קרם עגבניות צלויות - foody_israel@

  • חמאה ביתית ב- 3 טעמים - danielle_cheffa@

  • קציצות ירק כל-כך רכות, ריחניות וממכרות - erez_shaul@

  • לכל המתכונים

    אנחנו מכבדים את פרטיותך

    באתר שלנו נעשה שימוש בקובצי Cookies לצורך שיפור חוויית המשתמש, ניתוח תנועה, והתאמת תכנים ושירותים.
בלחיצה על “מאשר הכול” הינך מסכים/ה לשימוש בקובצי Cookies בהתאם למדיניות הפרטיות שלנו.

    מדיניות פרטיות