פטריות בייבי פורטובלו במילוי ריקוטה

time-cook
הכנה - 5 דק'
כולל 20 דק'
difficulty
רמת קושי - קל
5 servings
כמות מנות

מצרכים

  • 20 פטריות בייבי פורטובלו -יש להוריד את הרגל ולקצוץ אותה אל תוך המילוי
  • 100 גרם ריקוטה
  • 15 גרם פרמז‘נו ראג‘ו מגורר
  • 10 גרם קמח
  • 1 חלמון ביצה
  • מלח ופלפל לבן לפי הטעם
  • פרמז‘ן מגורר לפיזור

הוראות הכנה

  1. מערבבים בקערה את כל החומרים עד לקבלת עיסה אחידה, ממלאים
  2. את הפטריות ומפזרים את הפרמז‘ן מלמעלה.
  3. אופים בתנור שחומם מראש ל 180 מעלות כ 15- דקות

מתכונים דומים

  • קערת גנג האדט תאילנדי עם פטריות, רוטב כהה, צ'ילי ועשבי תיבול, מוגשת לצד אורז

    גנג האדט – תבשיל פטריות תאילנדי עם חריפות מעודנת וטעם עמוק

  • בלינצ׳ס במילוי בשר ופטריות, חתוך ומוגש על צלחת עם רוטב בצד

    בלינצ׳ס במילוי בשר ופטריות – מנה קלאסית שחוזרת ובגדול

  • סיגרים במילוי פטריות ובשר

    סיגרים במילוי פטריות ובשר

  • שניצל פטריות קראנצי פריך ומוזהב בצלחת – מתכון מושחת של מרינה פטריות

    שניצל פטריות קראנצי ומושחת במיוחד

  • מרק עדשים כתומות חם ומעוטר בעשבי תיבול – מתכון פשוט וטעים

    מרק עדשים כתומות עשיר וטעים

  • לכל המתכונים