שיפודי פטריות על האש או על הפלנצ'ה

time-cook
הכנה - 5 דק'
כולל 20 דק'
difficulty
רמת קושי - קל
4 servings
כמות מנות

מצרכים

  • 1 אריזה "צמד חמד" של מרינה-פטריות שמפיניון.
  • שיפודי עץ
  • 1 פלפל אדום חתוך לקוביות
  • 1 פלפל צהוב חתוך לקוביות
  • עגבניות שרי
  • 2 שיני שום כתוש
  • שמן זית
  • פלפל שחור גרוס
  • מלח גס
  • ענף דק של רוזמרין

הוראות הכנה

  1. מערבבים את החומרים ללא הפטריות ועגבניות השרי בקערה.
  2. טובלים את הפטריות ומשרים ל- 15 דקות.
  3. משפדים את הפלפלים, הפטריות ועגבניות השרי על השיפודים.
  4. צולים על אש בינונית עד שהפטריה מזהיבה או משחימה.

מתכונים דומים

  • מתכון דלעת אפויה - erez_shaul@

  • פטריות בציפוי מגה-קראנץ’ - מתכון של ליאת חתוכה מנבחרת ‪@israeli_kitchen‬

  • פטריות ממולאות בנוסח ים תיכוני על קרם עגבניות צלויות - foody_israel@

  • חמאה ביתית ב- 3 טעמים - danielle_cheffa@

  • קציצות ירק כל-כך רכות, ריחניות וממכרות - erez_shaul@

  • לכל המתכונים

    אנחנו מכבדים את פרטיותך

    באתר שלנו נעשה שימוש בקובצי Cookies לצורך שיפור חוויית המשתמש, ניתוח תנועה, והתאמת תכנים ושירותים.
בלחיצה על “מאשר הכול” הינך מסכים/ה לשימוש בקובצי Cookies בהתאם למדיניות הפרטיות שלנו.

    מדיניות פרטיות