פטריות פורטבלה צלויות עם מוצרלה

time-cook
הכנה - 10 דק'
כולל 30 דק'
difficulty
רמת קושי - בינוני
3 servings
כמות מנות

מצרכים

  • 4 יחידות פטריות פורטבלו קטומות רגל
  • רוטב איטלקי לסלט
  • 1 ביצה
  • 1 שן שום קצוצה
  • מלח ופלפל שחור לטעם
  • 200 גרם עלי תרד טריים קצוצים
  • 1 בצל קצוץ מטוגן ומיובש
  • 1/4 כוס אגוזי מלך או צנובר או קשיו קצוצים וקלויים
  • 1/4 כוס גבינה בולגרית קשה מפוררת
  • 1/4 כוס גבינת מוצרלה או קשקבל

הוראות הכנה

  1. אפייה ב – 175 מעלות
  2. למרוח את הפטריות ברוטב האיטלקי לסלט ולצלות 12 דקות, לאחר הצלייה לנקז את הנוזלים שהצטברו בתוך הפטרייה
  3. לטרוף את הביצה עם השום מלח ופלפל בקערה
  4. להוסיף את התרד והאגוזים ואת הגבינות יחד עם 4 כפות של פירורי לחם מתובלים עד לקבלת תערובת אחידה
  5. לחלק את התערובת ולמלא כל פטרייה
  6. לאפות 10 דקות עד שהגבינות משחימות

מתכונים דומים

  • קערת גנג האדט תאילנדי עם פטריות, רוטב כהה, צ'ילי ועשבי תיבול, מוגשת לצד אורז

    גנג האדט – תבשיל פטריות תאילנדי עם חריפות מעודנת וטעם עמוק

  • בלינצ׳ס במילוי בשר ופטריות, חתוך ומוגש על צלחת עם רוטב בצד

    בלינצ׳ס במילוי בשר ופטריות – מנה קלאסית שחוזרת ובגדול

  • סיגרים במילוי פטריות ובשר

    סיגרים במילוי פטריות ובשר

  • שניצל פטריות קראנצי פריך ומוזהב בצלחת – מתכון מושחת של מרינה פטריות

    שניצל פטריות קראנצי ומושחת במיוחד

  • מרק עדשים כתומות חם ומעוטר בעשבי תיבול – מתכון פשוט וטעים

    מרק עדשים כתומות עשיר וטעים

  • לכל המתכונים