פטריות פורטבלה צלויות עם מוצרלה

time-cook
הכנה - 10 דק'
כולל 30 דק'
difficulty
רמת קושי - בינוני
3 servings
כמות מנות

מצרכים

  • 4 יחידות פטריות פורטבלו קטומות רגל
  • רוטב איטלקי לסלט
  • 1 ביצה
  • 1 שן שום קצוצה
  • מלח ופלפל שחור לטעם
  • 200 גרם עלי תרד טריים קצוצים
  • 1 בצל קצוץ מטוגן ומיובש
  • 1/4 כוס אגוזי מלך או צנובר או קשיו קצוצים וקלויים
  • 1/4 כוס גבינה בולגרית קשה מפוררת
  • 1/4 כוס גבינת מוצרלה או קשקבל

הוראות הכנה

  1. אפייה ב – 175 מעלות
  2. למרוח את הפטריות ברוטב האיטלקי לסלט ולצלות 12 דקות, לאחר הצלייה לנקז את הנוזלים שהצטברו בתוך הפטרייה
  3. לטרוף את הביצה עם השום מלח ופלפל בקערה
  4. להוסיף את התרד והאגוזים ואת הגבינות יחד עם 4 כפות של פירורי לחם מתובלים עד לקבלת תערובת אחידה
  5. לחלק את התערובת ולמלא כל פטרייה
  6. לאפות 10 דקות עד שהגבינות משחימות

מתכונים דומים

  • כריך פסטרמה ורוטב חלפיניו

    כריך פסטרמה ורוטב חלפיניו של תמרה - יקיר שוקרון

  • טורטייה בשר בקר ב-3 דקות

    טורטייה בשר בקר מושחתת עם רטבים של תמרה ב-3 דקות

  • אגרול תאילנדי שאפשר להכין בבית בקלות

    אגרול תאילנדי שאפשר להכין בבית בקלות - נדב גלר

  • כדורי אורז ופטריות

    כדורי אורז ופטריות

  • סלט סלק חגיגי וטבעוני

    סלט סלק חגיגי וטבעוני

  • לכל המתכונים