מצרכים
- 4 יחידות פטריות פורטבלו קטומות רגל
- רוטב איטלקי לסלט
- 1 ביצה
- 1 שן שום קצוצה
- מלח ופלפל שחור לטעם
- 200 גרם עלי תרד טריים קצוצים
- 1 בצל קצוץ מטוגן ומיובש
- 1/4 כוס אגוזי מלך או צנובר או קשיו קצוצים וקלויים
- 1/4 כוס גבינה בולגרית קשה מפוררת
- 1/4 כוס גבינת מוצרלה או קשקבל
הוראות הכנה
- אפייה ב – 175 מעלות
- למרוח את הפטריות ברוטב האיטלקי לסלט ולצלות 12 דקות, לאחר הצלייה לנקז את הנוזלים שהצטברו בתוך הפטרייה
- לטרוף את הביצה עם השום מלח ופלפל בקערה
- להוסיף את התרד והאגוזים ואת הגבינות יחד עם 4 כפות של פירורי לחם מתובלים עד לקבלת תערובת אחידה
- לחלק את התערובת ולמלא כל פטרייה
- לאפות 10 דקות עד שהגבינות משחימות