טוסט צרפתי עם פטריות במחבת - גלית בר

time-cook
הכנה - 10 דק'
difficulty
רמת קושי - קל
2 servings
כמות מנות

מצרכים

  • לחם קסטן או בריוש לפי טעמכם
  • 1 אריזה של פטריות צמד מרינה שמפיניון או צמד איטלקי
  • המון מוצרלה לפי הטעם
  • חמאה צרפתית
  • ענף טימין של מרינה
  • מלח, פלפל שחור גרוס

הוראות הכנה

  1. מטגנים את הפטריות עם חמאה,טימין מלח ופלפל.
  2. לוקחים לחם קסטן או בריוש מורחים חמאה משני הצדדים מוסיפים את הפטריות הטעימות המתובלות המון מוצרלה וטימין וסוגרים.
  3. שמים במחבת מעט חמאה וצורבים את הטוסט משני הצדדים שיהיה צבע סקסי ושחום.
  4. חותכים וזוללליםםםםם הכי צרפתי והכי טעים שיש

מתכונים דומים

  • קערת גנג האדט תאילנדי עם פטריות, רוטב כהה, צ'ילי ועשבי תיבול, מוגשת לצד אורז

    גנג האדט – תבשיל פטריות תאילנדי עם חריפות מעודנת וטעם עמוק

  • בלינצ׳ס במילוי בשר ופטריות, חתוך ומוגש על צלחת עם רוטב בצד

    בלינצ׳ס במילוי בשר ופטריות – מנה קלאסית שחוזרת ובגדול

  • שניצל פטריות קראנצי פריך ומוזהב בצלחת – מתכון מושחת של מרינה פטריות

    שניצל פטריות קראנצי ומושחת במיוחד

  • מרק עדשים כתומות חם ומעוטר בעשבי תיבול – מתכון פשוט וטעים

    מרק עדשים כתומות עשיר וטעים

  • מתכון לכרובית קריספית, זהובה ומלאת טעמים

    כרובית קריספית, זהובה ומלאת טעמים

  • לכל המתכונים