טוסט צרפתי עם פטריות במחבת - גלית בר
מצרכים
- לחם קסטן או בריוש לפי טעמכם
- 1 אריזה של פטריות צמד מרינה שמפיניון או צמד איטלקי
- המון מוצרלה לפי הטעם
- חמאה צרפתית
- ענף טימין של מרינה
- מלח, פלפל שחור גרוס
הוראות הכנה
- מטגנים את הפטריות עם חמאה,טימין מלח ופלפל.
- לוקחים לחם קסטן או בריוש מורחים חמאה משני הצדדים מוסיפים את הפטריות הטעימות המתובלות המון מוצרלה וטימין וסוגרים.
- שמים במחבת מעט חמאה וצורבים את הטוסט משני הצדדים שיהיה צבע סקסי ושחום.
- חותכים וזוללליםםםםם הכי צרפתי והכי טעים שיש