טוסט צרפתי עם פטריות במחבת - גלית בר

time-cook
הכנה - 10 דק'
difficulty
רמת קושי - קל
2 servings
כמות מנות

מצרכים

  • לחם קסטן או בריוש לפי טעמכם
  • 1 אריזה של פטריות צמד מרינה שמפיניון או צמד איטלקי
  • המון מוצרלה לפי הטעם
  • חמאה צרפתית
  • ענף טימין של מרינה
  • מלח, פלפל שחור גרוס

הוראות הכנה

  1. מטגנים את הפטריות עם חמאה,טימין מלח ופלפל.
  2. לוקחים לחם קסטן או בריוש מורחים חמאה משני הצדדים מוסיפים את הפטריות הטעימות המתובלות המון מוצרלה וטימין וסוגרים.
  3. שמים במחבת מעט חמאה וצורבים את הטוסט משני הצדדים שיהיה צבע סקסי ושחום.
  4. חותכים וזוללליםםםםם הכי צרפתי והכי טעים שיש

מתכונים דומים

  • מתכון פורטבלו חגיגית בטמפורה.

    פורטבלו חגיגית בטמפורה - מתכון מושלם למנה ראשונה - limor_ozery_food@

  • פטריות ממולאות בשר

    פטריות ממולאות בשר - מתכוון של מיטל יוסופוב מנבחרת ישראלי קיטשן

  • לביבות שמנת פטריות

    לביבות שמנת פטריות - מתכון של נופר בנפשי מנבחרת ישראלי קיטשן.

  • לחם-רוגלך שום נתלש

    לחם-רוגלך שום נתלש - מתכון של עדן תורג׳מן מנבחרת @israeli_kitchen

  • בורקס שכבות עם פטריות וגבינת עזים - עדן תורג’מן מנבחרת israeli_kitchen

  • לכל המתכונים