סלט קיסר ראפ

time-cook
הכנה - 20 דק'
difficulty
רמת קושי - קל
2 servings
כמות מנות

מצרכים

לרוטב:

  • 1 חלמון
  • 1 כף חרדל דיג’ון
  • 2 פילטים של אנשובי
  • מלח
  • 2 כפות מיץ לימון
  • כף חומץ
  • רבע כוס פרמז’ן מגורדת
  • 5-6 כפות שמן צמחי

לראפ

  • חבילת חסה סלנובה של מרינה פטריות
  • חבילת חסה לאליק של מרינה פטריות
  • חזה עוף צרוב עם מלח פלפל
  • טבעות בצל סגול
  • אפשר להוסיף שרי, מלפפון, קרוטונים, כל מה שתרצו.
  •  

הוראות הכנה

  1. במד ליטר עמוק מכניסים את כל המצרכים של הרוטב קיסר וטוחנים עם בלנדר מוט עד לקבלת רוטב סמיך. אם יוצא סמיך מידי אפשר לדלל עם מעט מים.
  2. מניחים חתיכה של ניילון נצמד על משטח העבודה שלנו ופורסים עלים של חסה סלנובה ממש כמו משטח אחד גדול.
  3. מניחים במרכז לאורך את המילוי ומגלגלים בזהירות ממש כמו בסרטון.
  4. חותכים לחצי ושופכים עוד רוטב מלמעלה כי אין דבר כזה יותר מידי רוטב… איך אוכלים? כל פעם מורידים טיפה את הניילון למטה ונותנים ביס!

מתכונים דומים

  • קערת גנג האדט תאילנדי עם פטריות, רוטב כהה, צ'ילי ועשבי תיבול, מוגשת לצד אורז

    גנג האדט – תבשיל פטריות תאילנדי עם חריפות מעודנת וטעם עמוק

  • בלינצ׳ס במילוי בשר ופטריות, חתוך ומוגש על צלחת עם רוטב בצד

    בלינצ׳ס במילוי בשר ופטריות – מנה קלאסית שחוזרת ובגדול

  • שניצל פטריות קראנצי פריך ומוזהב בצלחת – מתכון מושחת של מרינה פטריות

    שניצל פטריות קראנצי ומושחת במיוחד

  • מרק עדשים כתומות חם ומעוטר בעשבי תיבול – מתכון פשוט וטעים

    מרק עדשים כתומות עשיר וטעים

  • מתכון לכרובית קריספית, זהובה ומלאת טעמים

    כרובית קריספית, זהובה ומלאת טעמים

  • לכל המתכונים