סלט סלק חגיגי וטבעוני

סלט סלק חגיגי וטבעוני
time-cook
הכנה - 20 דק'
difficulty
רמת קושי - קל
5 servings
כמות מנות

מצרכים

  • 4 סלקים
  • בטטה שמנמנה
  • חופן עלים (כוסברה/ פטרוזליה לבחירתכם)
  • חופן אגוזי מלך

 

לתיבול:

  • כפית שמן זית
  • רבע כפית מלח
  • רבע לימון סחוט

הוראות הכנה

  1. מבשלים ומקלפים את הסלקים (אפשר להשתמש בסלק מואקום של מרינה) וחותכים לקוביות.
  2. מקלפים את הבטטה חותכים לקוביות, מעבירים לתבנית , שמים קצת שמן זית ומלח ואופים עד שהבטטות רכות ומוכנות (אני הכנתי באייר פריי על מצב אפיה).
  3. קוצצים את אגוזי המלך.
  4. שוטפים את העלים הירוקים וקוצצים היטב.
  5. מערבבים בקערה את כל החומרים יחד, מתבלים בשמנ"ז, לימון ומלח.
  6. טועמים ומתקנים תיבול.

מתכונים דומים

  • סלט אסייתי - מתכו של erez_shaul@

  • סלט בריאות ירוקות צלויים וקינואה - danielle_cheffa@

  • סלט פטריות אסיאתי שלא תפסיקו לאכול natally_tal_food@

  • מתכון לכרובית קריספית, זהובה ומלאת טעמים

    כרובית קריספית, זהובה ומלאת טעמים

  • סלט קיסר ראפ

  • לכל המתכונים

    אנחנו מכבדים את פרטיותך

    באתר שלנו נעשה שימוש בקובצי Cookies לצורך שיפור חוויית המשתמש, ניתוח תנועה, והתאמת תכנים ושירותים.
בלחיצה על “מאשר הכול” הינך מסכים/ה לשימוש בקובצי Cookies בהתאם למדיניות הפרטיות שלנו.

    מדיניות פרטיות