סלט סלק חגיגי וטבעוני
מצרכים
- 4 סלקים
- בטטה שמנמנה
- חופן עלים (כוסברה/ פטרוזליה לבחירתכם)
- חופן אגוזי מלך
לתיבול:
- כפית שמן זית
- רבע כפית מלח
- רבע לימון סחוט
הוראות הכנה
- מבשלים ומקלפים את הסלקים (אפשר להשתמש בסלק מואקום של מרינה) וחותכים לקוביות.
- מקלפים את הבטטה חותכים לקוביות, מעבירים לתבנית , שמים קצת שמן זית ומלח ואופים עד שהבטטות רכות ומוכנות (אני הכנתי באייר פריי על מצב אפיה).
- קוצצים את אגוזי המלך.
- שוטפים את העלים הירוקים וקוצצים היטב.
- מערבבים בקערה את כל החומרים יחד, מתבלים בשמנ"ז, לימון ומלח.
- טועמים ומתקנים תיבול.