שניצל פטריות קראנצי ומושחת במיוחד

שניצל פטריות קראנצי פריך ומוזהב בצלחת – מתכון מושחת של מרינה פטריות
time-cook
הכנה - 30 דק'
difficulty
רמת קושי - קל
5 servings
כמות מנות

מצרכים

  • פטריות שינוקי אקזוטיות של מרינה / כל סוג אחר של פטריות שאתם אוהבים
  • שמן לטיגון

לבלילה היבשה:

  • 1 ורבע כוסות קמח
  • 1/2 כוס קורנפלור
  • 1 כף אבקת אפייה
  • חצי כפית אבקת שום
  • 1 כפית מלח
  • 1 כפית פפריקה אדומה
  • 1 כפית אורגנו/טימין/בזיליקום יבש
  • 1 כפית פלפל שחור
  • 1/4 כפית סודה לשתייה

 

לבלילה הרטובה:

  • 2 כוסות חלב/חלב צמחי
  • 1 וחצי כפית חומץ
  • 1 כף קורנפלור
  • 1/4 כוס מהתערובת היבשה

הוראות הכנה

  1. מתחילים בתערובת הרטובה – בקערה מערבבים חלב וחומץ ומניחים בצד לחמש דק.
  2. תערובת יבשה- בקערה מערבבים היטב את כל המצרכים, לוקחים רבע כוס מהתערובת היבשה ושופכים לתערובת הרטובה ומוסיפים עוד כף קורנפלור.
  3. מערבבים את התערובת הרטובה היטב.
  4. בסיר מוזגים שמן כ3/4 מגובה הסיר ומחממים עד שמגיע ל-170 מעלות.
  5. מוציאים את הפטריות שבוחרים ומתחילים בציפוי -טובלים היטב בתערובת הרטובה ואז היבשה, ואז שוב ברטובה ושוב ביבשה.מטגנים היטב מכל הצדדים עד שמזהיב, מוציאים לרשת, מגישים עם ממרח שאוהבים ואוכלים.
  6. -אם השתמשתם בחלב צמחי ממותק אז להוסיף עוד חצי כפית מלח לתערובת היבשה.
  7. מומלץ לאכול שיוצא מטיגון.
  8. להגיש עם צילי מתוק ומיונז זה וואו.

מתכונים דומים

  • קערת גנג האדט תאילנדי עם פטריות, רוטב כהה, צ'ילי ועשבי תיבול, מוגשת לצד אורז

    גנג האדט – תבשיל פטריות תאילנדי עם חריפות מעודנת וטעם עמוק

  • בלינצ׳ס במילוי בשר ופטריות, חתוך ומוגש על צלחת עם רוטב בצד

    בלינצ׳ס במילוי בשר ופטריות – מנה קלאסית שחוזרת ובגדול

  • סיגרים במילוי פטריות ובשר

    סיגרים במילוי פטריות ובשר

  • מרק עדשים כתומות חם ומעוטר בעשבי תיבול – מתכון פשוט וטעים

    מרק עדשים כתומות עשיר וטעים

  • מתכון לכרובית קריספית, זהובה ומלאת טעמים

    כרובית קריספית, זהובה ומלאת טעמים

  • לכל המתכונים