שניצל פטריות קראנצי ומושחת במיוחד

מצרכים
- פטריות שינוקי אקזוטיות של מרינה / כל סוג אחר של פטריות שאתם אוהבים
- שמן לטיגון
לבלילה היבשה:
- 1 ורבע כוסות קמח
- 1/2 כוס קורנפלור
- 1 כף אבקת אפייה
- חצי כפית אבקת שום
- 1 כפית מלח
- 1 כפית פפריקה אדומה
- 1 כפית אורגנו/טימין/בזיליקום יבש
- 1 כפית פלפל שחור
- 1/4 כפית סודה לשתייה
לבלילה הרטובה:
- 2 כוסות חלב/חלב צמחי
- 1 וחצי כפית חומץ
- 1 כף קורנפלור
- 1/4 כוס מהתערובת היבשה
הוראות הכנה
- מתחילים בתערובת הרטובה – בקערה מערבבים חלב וחומץ ומניחים בצד לחמש דק.
- תערובת יבשה- בקערה מערבבים היטב את כל המצרכים, לוקחים רבע כוס מהתערובת היבשה ושופכים לתערובת הרטובה ומוסיפים עוד כף קורנפלור.
- מערבבים את התערובת הרטובה היטב.
- בסיר מוזגים שמן כ3/4 מגובה הסיר ומחממים עד שמגיע ל-170 מעלות.
- מוציאים את הפטריות שבוחרים ומתחילים בציפוי -טובלים היטב בתערובת הרטובה ואז היבשה, ואז שוב ברטובה ושוב ביבשה.מטגנים היטב מכל הצדדים עד שמזהיב, מוציאים לרשת, מגישים עם ממרח שאוהבים ואוכלים.
- -אם השתמשתם בחלב צמחי ממותק אז להוסיף עוד חצי כפית מלח לתערובת היבשה.
- מומלץ לאכול שיוצא מטיגון.
- להגיש עם צילי מתוק ומיונז זה וואו.