שניצל פטריות קראנצי ומושחת במיוחד

שניצל פטריות קראנצי פריך ומוזהב בצלחת – מתכון מושחת של מרינה פטריות
time-cook
הכנה - 30 דק'
difficulty
רמת קושי - קל
5 servings
כמות מנות

מצרכים

  • פטריות שינוקי אקזוטיות של מרינה / כל סוג אחר של פטריות שאתם אוהבים
  • שמן לטיגון

לבלילה היבשה:

  • 1 ורבע כוסות קמח
  • 1/2 כוס קורנפלור
  • 1 כף אבקת אפייה
  • חצי כפית אבקת שום
  • 1 כפית מלח
  • 1 כפית פפריקה אדומה
  • 1 כפית אורגנו/טימין/בזיליקום יבש
  • 1 כפית פלפל שחור
  • 1/4 כפית סודה לשתייה

 

לבלילה הרטובה:

  • 2 כוסות חלב/חלב צמחי
  • 1 וחצי כפית חומץ
  • 1 כף קורנפלור
  • 1/4 כוס מהתערובת היבשה

הוראות הכנה

  1. מתחילים בתערובת הרטובה – בקערה מערבבים חלב וחומץ ומניחים בצד לחמש דק.
  2. תערובת יבשה- בקערה מערבבים היטב את כל המצרכים, לוקחים רבע כוס מהתערובת היבשה ושופכים לתערובת הרטובה ומוסיפים עוד כף קורנפלור.
  3. מערבבים את התערובת הרטובה היטב.
  4. בסיר מוזגים שמן כ3/4 מגובה הסיר ומחממים עד שמגיע ל-170 מעלות.
  5. מוציאים את הפטריות שבוחרים ומתחילים בציפוי -טובלים היטב בתערובת הרטובה ואז היבשה, ואז שוב ברטובה ושוב ביבשה.מטגנים היטב מכל הצדדים עד שמזהיב, מוציאים לרשת, מגישים עם ממרח שאוהבים ואוכלים.
  6. -אם השתמשתם בחלב צמחי ממותק אז להוסיף עוד חצי כפית מלח לתערובת היבשה.
  7. מומלץ לאכול שיוצא מטיגון.
  8. להגיש עם צילי מתוק ומיונז זה וואו.

מתכונים דומים

  • מתכון דלעת אפויה - erez_shaul@

  • פטריות בציפוי מגה-קראנץ’ - מתכון של ליאת חתוכה מנבחרת ‪@israeli_kitchen‬

  • פטריות ממולאות בנוסח ים תיכוני על קרם עגבניות צלויות - foody_israel@

  • חמאה ביתית ב- 3 טעמים - danielle_cheffa@

  • קציצות ירק כל-כך רכות, ריחניות וממכרות - erez_shaul@

  • לכל המתכונים

    אנחנו מכבדים את פרטיותך

    באתר שלנו נעשה שימוש בקובצי Cookies לצורך שיפור חוויית המשתמש, ניתוח תנועה, והתאמת תכנים ושירותים.
בלחיצה על “מאשר הכול” הינך מסכים/ה לשימוש בקובצי Cookies בהתאם למדיניות הפרטיות שלנו.

    מדיניות פרטיות