פורטבלו חגיגית בטמפורה - מתכון מושלם למנה ראשונה - limor_ozery_food@

מתכון פורטבלו חגיגית בטמפורה.
time-cook
הכנה - 30 דק'
difficulty
רמת קושי - קל
6 servings
כמות מנות

מצרכים

  • 6-8 פטריות פורטבלו (אפשר גם שמפניון)

לטמפורה:

  •  2 כוסות קמח טמפורה, 1.5 כוס מי סודה, 1 כף טריאקי, עלי טימין
  • 1/2 כפית פלפל שחור

לרוטב:

  • 1/3 כוס טריאקי, 2-3 כפות מים, 1 כפית גינגר

להגשה:

  • עלי חרדל / עלעלים ירוקים כל סוג אחר

הוראות הכנה

  1. לטבול כל פטריה בטמפורה ולטגן בשמן עמוק משני הצדדים. להעביר לנייר סופג.
  2. להכין את הרוטב על הגז -לערבב 2-3 דקות. במידה ורוצים חריף- מוסיפים שמן צילי.
  3.  להגשה: מזגגים מעל הפטרייה את הרוטב ומעל מניחים את עלי החרדל.

מתכונים דומים

  • מתכון דלעת אפויה - erez_shaul@

  • פטריות בציפוי מגה-קראנץ’ - מתכון של ליאת חתוכה מנבחרת ‪@israeli_kitchen‬

  • פטריות ממולאות בנוסח ים תיכוני על קרם עגבניות צלויות - foody_israel@

  • חמאה ביתית ב- 3 טעמים - danielle_cheffa@

  • קציצות ירק כל-כך רכות, ריחניות וממכרות - erez_shaul@

  • לכל המתכונים

    אנחנו מכבדים את פרטיותך

    באתר שלנו נעשה שימוש בקובצי Cookies לצורך שיפור חוויית המשתמש, ניתוח תנועה, והתאמת תכנים ושירותים.
בלחיצה על “מאשר הכול” הינך מסכים/ה לשימוש בקובצי Cookies בהתאם למדיניות הפרטיות שלנו.

    מדיניות פרטיות