מצרכים
- 6-8 פטריות פורטבלו (אפשר גם שמפניון)
לטמפורה:
- 2 כוסות קמח טמפורה, 1.5 כוס מי סודה, 1 כף טריאקי, עלי טימין
- 1/2 כפית פלפל שחור
לרוטב:
- 1/3 כוס טריאקי, 2-3 כפות מים, 1 כפית גינגר
להגשה:
- עלי חרדל / עלעלים ירוקים כל סוג אחר
הוראות הכנה
- לטבול כל פטריה בטמפורה ולטגן בשמן עמוק משני הצדדים. להעביר לנייר סופג.
- להכין את הרוטב על הגז -לערבב 2-3 דקות. במידה ורוצים חריף- מוסיפים שמן צילי.
- להגשה: מזגגים מעל הפטרייה את הרוטב ומעל מניחים את עלי החרדל.