פורטבלו חגיגית בטמפורה - מתכון מושלם למנה ראשונה - limor_ozery_food@

מתכון פורטבלו חגיגית בטמפורה.
time-cook
הכנה - 30 דק'
difficulty
רמת קושי - קל
6 servings
כמות מנות

מצרכים

  • 6-8 פטריות פורטבלו (אפשר גם שמפניון)

לטמפורה:

  •  2 כוסות קמח טמפורה, 1.5 כוס מי סודה, 1 כף טריאקי, עלי טימין
  • 1/2 כפית פלפל שחור

לרוטב:

  • 1/3 כוס טריאקי, 2-3 כפות מים, 1 כפית גינגר

להגשה:

  • עלי חרדל / עלעלים ירוקים כל סוג אחר

הוראות הכנה

  1. לטבול כל פטריה בטמפורה ולטגן בשמן עמוק משני הצדדים. להעביר לנייר סופג.
  2. להכין את הרוטב על הגז -לערבב 2-3 דקות. במידה ורוצים חריף- מוסיפים שמן צילי.
  3.  להגשה: מזגגים מעל הפטרייה את הרוטב ומעל מניחים את עלי החרדל.

מתכונים דומים

  • קערת גנג האדט תאילנדי עם פטריות, רוטב כהה, צ'ילי ועשבי תיבול, מוגשת לצד אורז

    גנג האדט – תבשיל פטריות תאילנדי עם חריפות מעודנת וטעם עמוק

  • בלינצ׳ס במילוי בשר ופטריות, חתוך ומוגש על צלחת עם רוטב בצד

    בלינצ׳ס במילוי בשר ופטריות – מנה קלאסית שחוזרת ובגדול

  • סיגרים במילוי פטריות ובשר

    סיגרים במילוי פטריות ובשר

  • שניצל פטריות קראנצי פריך ומוזהב בצלחת – מתכון מושחת של מרינה פטריות

    שניצל פטריות קראנצי ומושחת במיוחד

  • מרק עדשים כתומות חם ומעוטר בעשבי תיבול – מתכון פשוט וטעים

    מרק עדשים כתומות עשיר וטעים

  • לכל המתכונים