חסושי - רול חסה - erez_shaul@
מצרכים
- חסה אייסברג פריכה של ״מרינה״ (כמות ל 4 יח’)
- חצי כוס אורז סושי (לבשל – מי שרוצה הסבר שישלח לי הודעה בפרטי)
- 1 פחית טונה
- מיונז
- עירית קצוצה
- 1 אבוקדו בשל
- 1 גזר קלוף לג’וליאנים
לרוטב:
- סויה/ טאריאקי/ כל מה שאוהבים
הוראות הכנה
1. שוטפים היטב את עלי החסה ומייבשים.
2. בכף מהדקים את האורז שהכנו (להכין את האורז בדומה להכנת סושי)
3. מערבבים יחד טונה, מיונז ועירית ומוסיפים כף מעל האורז.
4. מניחים מעל את פרוסות האבוקדו והגזר.
5. מלפפים את הצדדים וסוגרים היטב.