פטריות ממולאות בנוסח ים תיכוני על קרם עגבניות צלויות - foody_israel@

time-cook
הכנה - 20 דק'
difficulty
רמת קושי - קל
4 servings
כמות מנות

מצרכים

  • 1 חבילה פטריות ממולאות בנוסח ים תיכוני – מרינה פטריות
  • קרם עגבניות צלויות
  • 3 עגבניות בינוניות חתוכות לפלחים
  • 8 עגבניות שרי בינוניות חצויות
  • 3 שיני שום קלוף
  • 2 גבעולי טימין טרי
  • 1/2 כפית מלח דק
  • 1/2 כפית פלפל שחור גרוס
  • 3 כפות שמן זית
  • 1 חופן פטרוזיליה קצוצה

הוראות הכנה

1. מחממים תנור ל-170 מעלות.
2. מסדרים את הפטריות בתבנית אפייה אחת.
3. בתבנית נוספת מסדרים את כל המרכיבים של קרם העגבניות הצלויות (משתמשים בכף אחת של שמן זית מתוך 3 הכפות).
4. אופים את שתי התבניות במשך 20 דקות.
5. כעבור 20 דקות מוציאים את תבנית הפטריות וממשיכים לצלות את התבנית השנייה על מצב גריל עד להשחמה.
6. מעבירים את תכולת התבנית השנייה למיכל בלנדר מוט, מסירים את ענפי הטימין ומוסיפים את שתי כפות שמן הזית הנותרות.
7. טוחנים למרקם חלק, מוזגים את הקרם לצלחת הגשה, מסדרים מעל את הפטריות, מקשטים בפטרוזיליה קצוצה ומגישים. בתיאבון!

מתכונים דומים

  • מתכון דלעת אפויה - erez_shaul@

  • פטריות בציפוי מגה-קראנץ’ - מתכון של ליאת חתוכה מנבחרת ‪@israeli_kitchen‬

  • חמאה ביתית ב- 3 טעמים - danielle_cheffa@

  • קציצות ירק כל-כך רכות, ריחניות וממכרות - erez_shaul@

  • צ’יפס פטריות - מתכון של שף טומאס יול מנבחרת ‪@israeli_kitchen‬

  • לכל המתכונים

    אנחנו מכבדים את פרטיותך

    באתר שלנו נעשה שימוש בקובצי Cookies לצורך שיפור חוויית המשתמש, ניתוח תנועה, והתאמת תכנים ושירותים.
בלחיצה על “מאשר הכול” הינך מסכים/ה לשימוש בקובצי Cookies בהתאם למדיניות הפרטיות שלנו.

    מדיניות פרטיות