פטריות ממולאות בנוסח ים תיכוני על קרם עגבניות צלויות - foody_israel@
מצרכים
- 1 חבילה פטריות ממולאות בנוסח ים תיכוני – מרינה פטריות
- קרם עגבניות צלויות
- 3 עגבניות בינוניות חתוכות לפלחים
- 8 עגבניות שרי בינוניות חצויות
- 3 שיני שום קלוף
- 2 גבעולי טימין טרי
- 1/2 כפית מלח דק
- 1/2 כפית פלפל שחור גרוס
- 3 כפות שמן זית
- 1 חופן פטרוזיליה קצוצה
הוראות הכנה
1. מחממים תנור ל-170 מעלות.
2. מסדרים את הפטריות בתבנית אפייה אחת.
3. בתבנית נוספת מסדרים את כל המרכיבים של קרם העגבניות הצלויות (משתמשים בכף אחת של שמן זית מתוך 3 הכפות).
4. אופים את שתי התבניות במשך 20 דקות.
5. כעבור 20 דקות מוציאים את תבנית הפטריות וממשיכים לצלות את התבנית השנייה על מצב גריל עד להשחמה.
6. מעבירים את תכולת התבנית השנייה למיכל בלנדר מוט, מסירים את ענפי הטימין ומוסיפים את שתי כפות שמן הזית הנותרות.
7. טוחנים למרקם חלק, מוזגים את הקרם לצלחת הגשה, מסדרים מעל את הפטריות, מקשטים בפטרוזיליה קצוצה ומגישים. בתיאבון!