פטריות בציפוי מגה-קראנץ’ - מתכון של ליאת חתוכה מנבחרת ‪@israeli_kitchen‬

time-cook
הכנה - 30 דק'
difficulty
רמת קושי - קל
5 servings
כמות מנות

מצרכים

  • פטריות מרינה, כמה שיותר, כי תחסלו הכל!

 

לבלילה:

  • 250 גרם קמח תופח
  • 50 גרם קורנפלור
  • 2 כפות מלח
  • 1 כף סוכר
  • 1 כפית תבלין פילדלפיה
  • 1 כפית פלפל שאטה גרוס
  • 1 כפית אבקת שום
  • גבעול טימין טרי

לרוטב:

  • 2 כפות מיונז
  • 3 שיני שום קלופות
  • צרור פטרוזיליה
  • 4 כפות חומץ
  • 2 כפות רוטב טריאקי
  • 1 כפית קליאת [תחליף סוכר מתוק במיוחד]
  • ½ כפית פלפל שאטה גרוס

הוראות הכנה

1. אופן ההכנה לבלילה: ערבבו את כל החומרים בקערה.
2. חלקו לשתי קערות: בקערה אחת שימו 5 כפות מהתערובת.
3. בקערה השנייה את שאר התערובת, הוסיפו ביצה ומים בהדרגה עד לקבלת מסה דלילה יחסית.
4. לטיגון: שטפו היטב את פטריות
5. טבלו תחילה בבלילה הדלילה ואז בתערובת הקמח היבשה.
6. טגנו בשמן עמוק עד שהפטריות שחומות וזהובות.
7. לרוטב: טחנו במעבד מזון את כל החומרים עד לקבלת רוטב חלק.
העבירו לקערה ופזרו מעל פלפל שאטה.

מתכונים דומים

  • מתכון דלעת אפויה - erez_shaul@

  • פטריות ממולאות בנוסח ים תיכוני על קרם עגבניות צלויות - foody_israel@

  • חמאה ביתית ב- 3 טעמים - danielle_cheffa@

  • קציצות ירק כל-כך רכות, ריחניות וממכרות - erez_shaul@

  • צ’יפס פטריות - מתכון של שף טומאס יול מנבחרת ‪@israeli_kitchen‬

  • לכל המתכונים

    אנחנו מכבדים את פרטיותך

    באתר שלנו נעשה שימוש בקובצי Cookies לצורך שיפור חוויית המשתמש, ניתוח תנועה, והתאמת תכנים ושירותים.
בלחיצה על “מאשר הכול” הינך מסכים/ה לשימוש בקובצי Cookies בהתאם למדיניות הפרטיות שלנו.

    מדיניות פרטיות