לביבות שמנת פטריות - מתכון של נופר בנפשי מנבחרת ישראלי קיטשן.

לביבות שמנת פטריות
time-cook
הכנה - 30 דק'
difficulty
רמת קושי - קל
6 servings
כמות מנות

מצרכים

  • 1 סלסלה פטריות פורטובלו או שמפניון + 3-4 פטריות סטייק של מרינה, פרוסות
  • קצוצות דק דק
  • 1 בצל קצוץ דק דק
  • 1 כוס קמח
  • 1/2 כוס שמנת מתוקה
  • 2 כפות גבינת שמנת
  • 1 ביצה
  • מלח ופלפל שחור לפי הטעם
  • חמאה לטיגון

  1. קוצצים פטריות ובצל דק דק. מוסיפים שמנות, תבלינים, ביצה וקמח ומערבבים טוב טוב לבלילה אחידה.
  2. מחממים מחבת וממסים חמאה. בעזרת כף מניחים לביבות במחבת ומטגנים עד הזהבה משני הצדדים.

מתכונים דומים

  • קערת גנג האדט תאילנדי עם פטריות, רוטב כהה, צ'ילי ועשבי תיבול, מוגשת לצד אורז

    גנג האדט – תבשיל פטריות תאילנדי עם חריפות מעודנת וטעם עמוק

  • בלינצ׳ס במילוי בשר ופטריות, חתוך ומוגש על צלחת עם רוטב בצד

    בלינצ׳ס במילוי בשר ופטריות – מנה קלאסית שחוזרת ובגדול

  • סיגרים במילוי פטריות ובשר

    סיגרים במילוי פטריות ובשר

  • שניצל פטריות קראנצי פריך ומוזהב בצלחת – מתכון מושחת של מרינה פטריות

    שניצל פטריות קראנצי ומושחת במיוחד

  • מרק עדשים כתומות חם ומעוטר בעשבי תיבול – מתכון פשוט וטעים

    מרק עדשים כתומות עשיר וטעים

  • לכל המתכונים