קישואים ממולאים בגבינת עיזים ופטריות - חגית גורן, בלה רודניק

time-cook
הכנה - 20 דק'
כולל 45 דק'
difficulty
רמת קושי - קל
4 servings
כמות מנות

מצרכים

  • 8 קישואים בינוניים חצויים ומרוקנים
  • 1 בצל קצוץ דק
  • סלסלה של פטריות פורטבלו קטנות, שמפיניון ופטריות יער
  • גליל גבינת עיזים
  • ⅓ כוס שמן
  • 150ג' גבינת פרמזן, קשקבל או אמנטל מגוררת
  • 2/3 כוס פרורי לחם
  • מלח, פלפל לפי הטעם

 

הוראות הכנה

  1. מחממים תנור ל-200 מעלות. שמן זית.
  2. מטגנים חצאי קישואים פרוסים לאורך כ-3 דקות מכל צד.
  3. מוצאים לנייר מגבת ומפזרים מעט פרורי לחם לתוך סירות הקישואים
  4. מסדרים כסירות על נייר אפיה על התבנית התנור
  5. מטגנים במחבת בצל קצוץ להזהבה, מוסיפים פטריות פורטבלו, שמפיניון, שימג'י קצוצות, ומקפיצים 2 דקות נוספות.
  6. ממלאים את הסירות בתערובת הפטריות, חתיכות של גבינת עיזים ופרמזן מגורר ומעט פרורי לחם למעלה.
  7. אופים רבע שעה או עד שהגבינה ניתחת ומשחימה קלות.
  8. מפזרים פטרוזיליה/זעתר/בזיליקום קצוצים לפני ההגשה.

מתכונים דומים

  • בורקס שכבות עם פטריות וגבינת עזים - עדן תורג’מן מנבחרת israeli_kitchen

  • פטריות ממולאות בתערובת גבינה

  • סלט קיסר ראפ

  • כנאפה פטריות וגבינות - סתיו סעדון

  • ברוסקטת פטריות וערמונים - סתיו סעדון

  • לכל המתכונים