קישואים ממולאים בגבינת עיזים ופטריות - חגית גורן, בלה רודניק

time-cook
הכנה - 20 דק'
כולל 45 דק'
difficulty
רמת קושי - קל
4 servings
כמות מנות

מצרכים

  • 8 קישואים בינוניים חצויים ומרוקנים
  • 1 בצל קצוץ דק
  • סלסלה של פטריות פורטבלו קטנות, שמפיניון ופטריות יער
  • גליל גבינת עיזים
  • ⅓ כוס שמן
  • 150ג' גבינת פרמזן, קשקבל או אמנטל מגוררת
  • 2/3 כוס פרורי לחם
  • מלח, פלפל לפי הטעם

 

הוראות הכנה

  1. מחממים תנור ל-200 מעלות. שמן זית.
  2. מטגנים חצאי קישואים פרוסים לאורך כ-3 דקות מכל צד.
  3. מוצאים לנייר מגבת ומפזרים מעט פרורי לחם לתוך סירות הקישואים
  4. מסדרים כסירות על נייר אפיה על התבנית התנור
  5. מטגנים במחבת בצל קצוץ להזהבה, מוסיפים פטריות פורטבלו, שמפיניון, שימג'י קצוצות, ומקפיצים 2 דקות נוספות.
  6. ממלאים את הסירות בתערובת הפטריות, חתיכות של גבינת עיזים ופרמזן מגורר ומעט פרורי לחם למעלה.
  7. אופים רבע שעה או עד שהגבינה ניתחת ומשחימה קלות.
  8. מפזרים פטרוזיליה/זעתר/בזיליקום קצוצים לפני ההגשה.

מתכונים דומים

  • מתכון דלעת אפויה - erez_shaul@

  • פטריות בציפוי מגה-קראנץ’ - מתכון של ליאת חתוכה מנבחרת ‪@israeli_kitchen‬

  • פטריות ממולאות בנוסח ים תיכוני על קרם עגבניות צלויות - foody_israel@

  • חמאה ביתית ב- 3 טעמים - danielle_cheffa@

  • קציצות ירק כל-כך רכות, ריחניות וממכרות - erez_shaul@

  • לכל המתכונים

    אנחנו מכבדים את פרטיותך

    באתר שלנו נעשה שימוש בקובצי Cookies לצורך שיפור חוויית המשתמש, ניתוח תנועה, והתאמת תכנים ושירותים.
בלחיצה על “מאשר הכול” הינך מסכים/ה לשימוש בקובצי Cookies בהתאם למדיניות הפרטיות שלנו.

    מדיניות פרטיות