מצרכים
- 8 קישואים בינוניים חצויים ומרוקנים
- 1 בצל קצוץ דק
- סלסלה של פטריות פורטבלו קטנות, שמפיניון ופטריות יער
- גליל גבינת עיזים
- ⅓ כוס שמן
- 150ג' גבינת פרמזן, קשקבל או אמנטל מגוררת
- 2/3 כוס פרורי לחם
- מלח, פלפל לפי הטעם
הוראות הכנה
- מחממים תנור ל-200 מעלות. שמן זית.
- מטגנים חצאי קישואים פרוסים לאורך כ-3 דקות מכל צד.
- מוצאים לנייר מגבת ומפזרים מעט פרורי לחם לתוך סירות הקישואים
- מסדרים כסירות על נייר אפיה על התבנית התנור
- מטגנים במחבת בצל קצוץ להזהבה, מוסיפים פטריות פורטבלו, שמפיניון, שימג'י קצוצות, ומקפיצים 2 דקות נוספות.
- ממלאים את הסירות בתערובת הפטריות, חתיכות של גבינת עיזים ופרמזן מגורר ומעט פרורי לחם למעלה.
- אופים רבע שעה או עד שהגבינה ניתחת ומשחימה קלות.
- מפזרים פטרוזיליה/זעתר/בזיליקום קצוצים לפני ההגשה.