טאקו מכסיקאני - שף נועם כרמון The vegan mexican chef
מצרכים
- פטריות פורטבלו שמנות צלויות במחבת פסים
- חסה מטורפת
- ירקות טריים
- אבוקדו ופלפלים חריפים כבושים
הוראות הכנה
- צולים על מחבת פסים לוהטת את הפורטבלו השמנמנות של מרינה עם קצת שמן זית, משני הצדדים עד שהן עסיסיות ומגירות נוזלים ומניח אותן רגע בצד לנוח.
- שמים קרש כמה עלים של חסה לאליק, פרוסות עגבניה, בצל סגול, אבוקדו ושיפקה כבושים שהיו לי במקרר
- קוצצים הכל גס על הסכין, מוסיפים קצת מלח וחרדל חלק
- מוסיפים גם את הפטריות הצלויות וקוצצים גם אותן גס ומערבבים הכל יחד
- את כל הסלט הצבעוני הזה אני מעמיסים על שתי טורטיות תירס
- את הסלט הצבעוני שמים על שתי טורטיות תירס (אפשר להשתמש בטורטיות חיטה)
- אפשר להוסיף קצת רוטב מנגו חריף