טאקו מכסיקאני - שף נועם כרמון The vegan mexican chef

time-cook
הכנה - 15 דק'
difficulty
רמת קושי - קל
2 servings
כמות מנות

מצרכים

  • פטריות פורטבלו שמנות צלויות במחבת פסים
  • חסה מטורפת
  • ירקות טריים
  • אבוקדו ופלפלים חריפים כבושים

 

הוראות הכנה

  1. צולים על מחבת פסים לוהטת את הפורטבלו השמנמנות של מרינה עם קצת שמן זית, משני הצדדים עד שהן עסיסיות ומגירות נוזלים ומניח אותן רגע בצד לנוח.
  2. שמים קרש כמה עלים של חסה לאליק, פרוסות עגבניה, בצל סגול, אבוקדו ושיפקה כבושים שהיו לי במקרר
  3. קוצצים הכל גס על הסכין, מוסיפים קצת מלח וחרדל חלק
  4. מוסיפים גם את הפטריות הצלויות וקוצצים גם אותן גס ומערבבים הכל יחד
  5. את כל הסלט הצבעוני הזה אני מעמיסים על שתי טורטיות תירס
  6. את הסלט הצבעוני שמים על שתי טורטיות תירס (אפשר להשתמש בטורטיות חיטה)
  7. אפשר להוסיף קצת רוטב מנגו חריף

מתכונים דומים

  • כריך פסטרמה ורוטב חלפיניו

    כריך פסטרמה ורוטב חלפיניו של תמרה - יקיר שוקרון

  • טורטייה בשר בקר ב-3 דקות

    טורטייה בשר בקר מושחתת עם רטבים של תמרה ב-3 דקות

  • אגרול תאילנדי שאפשר להכין בבית בקלות

    אגרול תאילנדי שאפשר להכין בבית בקלות - נדב גלר

  • כדורי אורז ופטריות

    כדורי אורז ופטריות

  • באגט סרוולד איטלקי ותאנים - חגית גורן ונועה קרליק

  • לכל המתכונים