טאקו מכסיקאני - שף נועם כרמון The vegan mexican chef

time-cook
הכנה - 15 דק'
difficulty
רמת קושי - קל
2 servings
כמות מנות

מצרכים

  • פטריות פורטבלו שמנות צלויות במחבת פסים
  • חסה מטורפת
  • ירקות טריים
  • אבוקדו ופלפלים חריפים כבושים

 

הוראות הכנה

  1. צולים על מחבת פסים לוהטת את הפורטבלו השמנמנות של מרינה עם קצת שמן זית, משני הצדדים עד שהן עסיסיות ומגירות נוזלים ומניח אותן רגע בצד לנוח.
  2. שמים קרש כמה עלים של חסה לאליק, פרוסות עגבניה, בצל סגול, אבוקדו ושיפקה כבושים שהיו לי במקרר
  3. קוצצים הכל גס על הסכין, מוסיפים קצת מלח וחרדל חלק
  4. מוסיפים גם את הפטריות הצלויות וקוצצים גם אותן גס ומערבבים הכל יחד
  5. את כל הסלט הצבעוני הזה אני מעמיסים על שתי טורטיות תירס
  6. את הסלט הצבעוני שמים על שתי טורטיות תירס (אפשר להשתמש בטורטיות חיטה)
  7. אפשר להוסיף קצת רוטב מנגו חריף

מתכונים דומים

  • קערת גנג האדט תאילנדי עם פטריות, רוטב כהה, צ'ילי ועשבי תיבול, מוגשת לצד אורז

    גנג האדט – תבשיל פטריות תאילנדי עם חריפות מעודנת וטעם עמוק

  • בלינצ׳ס במילוי בשר ופטריות, חתוך ומוגש על צלחת עם רוטב בצד

    בלינצ׳ס במילוי בשר ופטריות – מנה קלאסית שחוזרת ובגדול

  • סיגרים במילוי פטריות ובשר

    סיגרים במילוי פטריות ובשר

  • שניצל פטריות קראנצי פריך ומוזהב בצלחת – מתכון מושחת של מרינה פטריות

    שניצל פטריות קראנצי ומושחת במיוחד

  • מרק עדשים כתומות חם ומעוטר בעשבי תיבול – מתכון פשוט וטעים

    מרק עדשים כתומות עשיר וטעים

  • לכל המתכונים