מרק עדשים כתומות עשיר וטעים

מרק עדשים כתומות חם ומעוטר בעשבי תיבול – מתכון פשוט וטעים
time-cook
הכנה - 20 דק'
כולל שעה
difficulty
רמת קושי - קל
5 servings
כמות מנות

מצרכים

  • 1 בצל
  • מספר שיני שום פרוסות
  • חופן פטרוזיליה
  • חופן סלרי
  • כוס עדשים כתומות
  •  8 ירקות לבחירתכם: בטטה, גזר, תפוחי אדמה, קישואים
  • כפית ג'ינג'ר טרי מגורד
  • כפית כורכום טרי מגורד

הוראות הכנה

  1. חותכים את הבצל, השום והירקות
  2. מטגנים קלות את הבצל והשום בשמן זית
  3. מוסיפים ג'ינג'ר, כורכום ואת העלים הירוקים
  4. מתבלים בכף מלח, חצי כפית פלפל שחור
  5. ממשיכים לטגן כמה דקות
  6. מסננים ושוטפים את העדשים ומוסיפים לסיר
  7. מוסיפים ליטר מים רותחים
  8. מבשלים 40-50 דקות עד שהירקות רכים

מתכונים דומים

  • מרינה פטריות - אגרול ממולא בירקות וטופו

    אגרול קריספי ממולא בטופו עם רוטב אסייתי מושלם - בשיתוף עם foody_israel

  • מרינה פטריות - מתכון רולים מדפי אורז עם טופו

    רולים מדפי אורז עם טופו, ירקות ורוטב חמאת בוטנים – טבעוני, קל ומרשים - בשיתוף עם foody_israel

  • קערת גנג האדט תאילנדי עם פטריות, רוטב כהה, צ'ילי ועשבי תיבול, מוגשת לצד אורז

    גנג האדט – תבשיל פטריות תאילנדי עם חריפות מעודנת וטעם עמוק

  • בלינצ׳ס במילוי בשר ופטריות, חתוך ומוגש על צלחת עם רוטב בצד

    בלינצ׳ס במילוי בשר ופטריות – מנה קלאסית שחוזרת ובגדול

  • שניצל פטריות קראנצי פריך ומוזהב בצלחת – מתכון מושחת של מרינה פטריות

    שניצל פטריות קראנצי ומושחת במיוחד

  • לכל המתכונים