מרק עדשים כתומות עשיר וטעים

מרק עדשים כתומות חם ומעוטר בעשבי תיבול – מתכון פשוט וטעים
time-cook
הכנה - 20 דק'
כולל שעה
difficulty
רמת קושי - קל
5 servings
כמות מנות

מצרכים

  • 1 בצל
  • מספר שיני שום פרוסות
  • חופן פטרוזיליה
  • חופן סלרי
  • כוס עדשים כתומות
  •  8 ירקות לבחירתכם: בטטה, גזר, תפוחי אדמה, קישואים
  • כפית ג'ינג'ר טרי מגורד
  • כפית כורכום טרי מגורד

הוראות הכנה

  1. חותכים את הבצל, השום והירקות
  2. מטגנים קלות את הבצל והשום בשמן זית
  3. מוסיפים ג'ינג'ר, כורכום ואת העלים הירוקים
  4. מתבלים בכף מלח, חצי כפית פלפל שחור
  5. ממשיכים לטגן כמה דקות
  6. מסננים ושוטפים את העדשים ומוסיפים לסיר
  7. מוסיפים ליטר מים רותחים
  8. מבשלים 40-50 דקות עד שהירקות רכים

מתכונים דומים

  • פטריות בציפוי מגה-קראנץ’ - מתכון של ליאת חתוכה מנבחרת ‪@israeli_kitchen‬

  • פטריות ממולאות בנוסח ים תיכוני על קרם עגבניות צלויות - foody_israel@

  • קציצות ירק כל-כך רכות, ריחניות וממכרות - erez_shaul@

  • צ’יפס פטריות - מתכון של שף טומאס יול מנבחרת ‪@israeli_kitchen‬

  • ⁨לביבות גזר מושלמות - netalie_kirstain@

  • לכל המתכונים

    אנחנו מכבדים את פרטיותך

    באתר שלנו נעשה שימוש בקובצי Cookies לצורך שיפור חוויית המשתמש, ניתוח תנועה, והתאמת תכנים ושירותים.
בלחיצה על “מאשר הכול” הינך מסכים/ה לשימוש בקובצי Cookies בהתאם למדיניות הפרטיות שלנו.

    מדיניות פרטיות