מרק עדשים כתומות עשיר וטעים

מרק עדשים כתומות חם ומעוטר בעשבי תיבול – מתכון פשוט וטעים
time-cook
הכנה - 20 דק'
כולל שעה
difficulty
רמת קושי - קל
5 servings
כמות מנות

מצרכים

  • 1 בצל
  • מספר שיני שום פרוסות
  • חופן פטרוזיליה
  • חופן סלרי
  • כוס עדשים כתומות
  •  8 ירקות לבחירתכם: בטטה, גזר, תפוחי אדמה, קישואים
  • כפית ג'ינג'ר טרי מגורד
  • כפית כורכום טרי מגורד

הוראות הכנה

  1. חותכים את הבצל, השום והירקות
  2. מטגנים קלות את הבצל והשום בשמן זית
  3. מוסיפים ג'ינג'ר, כורכום ואת העלים הירוקים
  4. מתבלים בכף מלח, חצי כפית פלפל שחור
  5. ממשיכים לטגן כמה דקות
  6. מסננים ושוטפים את העדשים ומוסיפים לסיר
  7. מוסיפים ליטר מים רותחים
  8. מבשלים 40-50 דקות עד שהירקות רכים

מתכונים דומים

  • קערת גנג האדט תאילנדי עם פטריות, רוטב כהה, צ'ילי ועשבי תיבול, מוגשת לצד אורז

    גנג האדט – תבשיל פטריות תאילנדי עם חריפות מעודנת וטעם עמוק

  • בלינצ׳ס במילוי בשר ופטריות, חתוך ומוגש על צלחת עם רוטב בצד

    בלינצ׳ס במילוי בשר ופטריות – מנה קלאסית שחוזרת ובגדול

  • שניצל פטריות קראנצי פריך ומוזהב בצלחת – מתכון מושחת של מרינה פטריות

    שניצל פטריות קראנצי ומושחת במיוחד

  • מתכון לכרובית קריספית, זהובה ומלאת טעמים

    כרובית קריספית, זהובה ומלאת טעמים

  • מתכון פורטבלו חגיגית בטמפורה.

    פורטבלו חגיגית בטמפורה - מתכון מושלם למנה ראשונה - limor_ozery_food@

  • לכל המתכונים