רולים מדפי אורז עם טופו, ירקות ורוטב חמאת בוטנים – טבעוני, קל ומרשים - בשיתוף עם foody_israel

מרינה פטריות - מתכון רולים מדפי אורז עם טופו
time-cook
הכנה - 30 דק'
difficulty
רמת קושי - קל
5 servings
כמות מנות

מצרכים

  • לרולים:

    • 3 דפי אורז
    • 2 דפי אצות נורי
    • חופן לקט חסה סלנובה של טעם הטבע
    • חופן רוקט של טעם הטבע
    • חופן לקט אסייתי של טעם הטבע
    • 100 גרם טופו
    • כף רוטב סויה
    • רבע/חצי אבוקדו

 

  • לרוטב חמאת בוטנים:

    • 2 כפות חמאת בוטנים
    • 2 כפות רוטב סויה
    • כף סירופ מייפל
    • מיץ מחצי לימון
    • כפית או יותר סריראצ'ה

הוראות הכנה

  1. מרטיבים מעט את דפי האורז ומניחים על נייר אפיה
  2. מוסיפים מעל את הנורי
  3. מוסיפים את החסה, הרוקט והלקט האסייתי (אפילו לא צריך לשטוף 😍)
  4. פורסים את הטופו עם קולפן ומעליו מוזגים רוטב סויה
  5. מניחים אבוקדו מעל ומגלגלים לרול
  6. אפשר לגלגל את הרול בשומשום ❤️
  7. לרוטב מערבבים את כל הרכיבים ויאללההה בתיאבון 🤩😍

מתכונים דומים

  • פטריות בציפוי מגה-קראנץ’ - מתכון של ליאת חתוכה מנבחרת ‪@israeli_kitchen‬

  • פטריות ממולאות בנוסח ים תיכוני על קרם עגבניות צלויות - foody_israel@

  • קציצות ירק כל-כך רכות, ריחניות וממכרות - erez_shaul@

  • צ’יפס פטריות - מתכון של שף טומאס יול מנבחרת ‪@israeli_kitchen‬

  • ⁨לביבות גזר מושלמות - netalie_kirstain@

  • לכל המתכונים

    אנחנו מכבדים את פרטיותך

    באתר שלנו נעשה שימוש בקובצי Cookies לצורך שיפור חוויית המשתמש, ניתוח תנועה, והתאמת תכנים ושירותים.
בלחיצה על “מאשר הכול” הינך מסכים/ה לשימוש בקובצי Cookies בהתאם למדיניות הפרטיות שלנו.

    מדיניות פרטיות