רולים מדפי אורז עם טופו, ירקות ורוטב חמאת בוטנים – טבעוני, קל ומרשים - בשיתוף עם foody_israel

מרינה פטריות - מתכון רולים מדפי אורז עם טופו
time-cook
הכנה - 30 דק'
difficulty
רמת קושי - קל
5 servings
כמות מנות

מצרכים

  • לרולים:

    • 3 דפי אורז
    • 2 דפי אצות נורי
    • חופן לקט חסה סלנובה של טעם הטבע
    • חופן רוקט של טעם הטבע
    • חופן לקט אסייתי של טעם הטבע
    • 100 גרם טופו
    • כף רוטב סויה
    • רבע/חצי אבוקדו

 

  • לרוטב חמאת בוטנים:

    • 2 כפות חמאת בוטנים
    • 2 כפות רוטב סויה
    • כף סירופ מייפל
    • מיץ מחצי לימון
    • כפית או יותר סריראצ'ה

הוראות הכנה

  1. מרטיבים מעט את דפי האורז ומניחים על נייר אפיה
  2. מוסיפים מעל את הנורי
  3. מוסיפים את החסה, הרוקט והלקט האסייתי (אפילו לא צריך לשטוף 😍)
  4. פורסים את הטופו עם קולפן ומעליו מוזגים רוטב סויה
  5. מניחים אבוקדו מעל ומגלגלים לרול
  6. אפשר לגלגל את הרול בשומשום ❤️
  7. לרוטב מערבבים את כל הרכיבים ויאללההה בתיאבון 🤩😍

מתכונים דומים

  • מרינה פטריות - אגרול ממולא בירקות וטופו

    אגרול קריספי ממולא בטופו עם רוטב אסייתי מושלם - בשיתוף עם foody_israel

  • קערת גנג האדט תאילנדי עם פטריות, רוטב כהה, צ'ילי ועשבי תיבול, מוגשת לצד אורז

    גנג האדט – תבשיל פטריות תאילנדי עם חריפות מעודנת וטעם עמוק

  • בלינצ׳ס במילוי בשר ופטריות, חתוך ומוגש על צלחת עם רוטב בצד

    בלינצ׳ס במילוי בשר ופטריות – מנה קלאסית שחוזרת ובגדול

  • שניצל פטריות קראנצי פריך ומוזהב בצלחת – מתכון מושחת של מרינה פטריות

    שניצל פטריות קראנצי ומושחת במיוחד

  • מרק עדשים כתומות חם ומעוטר בעשבי תיבול – מתכון פשוט וטעים

    מרק עדשים כתומות עשיר וטעים

  • לכל המתכונים