אגרול תאילנדי שאפשר להכין בבית בקלות - נדב גלר
מצרכים
- 40 גרם אטריות זכוכית (שעועית)
- 120 גרם עוף טחון
- 3 כפות רוטב סויה
- 3 כפות רוטב פטריות
- חבילת פטריות שמפניון/שיטאקי של מרינה , קצוצות
- 1 כוס גזר בג'וליאנים
- 4 שיני שום כתושות
- 1 כף ג'ינג'ר מגורר
- 6 גבעולי בצל ירוק, קצוצים דק
- 1 כף סוכר
- ¼ כפית פלפל לבן
- 12-14 דפי אגרול
- 1 כפית קורנפלור + 3 כפות מים להדבקה
- שמן לטיגון
הוראות הכנה
- משרים את אטריות השעועית במים חמים ל-15 דקות ומסננים.
- מטגנים שום וג'ינג'ר, מוסיפים את העוף ומבשלים עד שמוכן.
- מוסיפים פטריות, גזר, ובצל ירוק ומטגנים כ-5 דקות.
- מוסיפים אטריות זכוכית, רוטב סויה ורוטב פטריות, ומטגנים עוד 5 דקות.
- טועמים ומשפרים טעמים.
- מסננים ומקררים.
- ממלאים את דפי האגרול, סוגרים עם תערובת קורנפלור ומים.*טיפ*: רצוי לקרר את האגרולים לפני הטיגון כדי לקבל תוצאה פריכה יותר
- מטגנים עד להזהבה.
- נו להם להתקרר קצת, ואז פשוט תתפרעו עם טבילה ברוטב צ'ילי תאילנדי חריף