אגרול תאילנדי שאפשר להכין בבית בקלות - נדב גלר

אגרול תאילנדי שאפשר להכין בבית בקלות
time-cook
הכנה - 30 דק'
difficulty
רמת קושי - קל
5 servings
כמות מנות

מצרכים

  • 40 גרם אטריות זכוכית (שעועית)
  • 120 גרם עוף טחון
  • 3 כפות רוטב סויה
  • 3 כפות רוטב פטריות
  • חבילת פטריות שמפניון/שיטאקי של מרינה , קצוצות
  • 1 כוס גזר בג'וליאנים
  • 4 שיני שום כתושות
  • 1 כף ג'ינג'ר מגורר
  • 6 גבעולי בצל ירוק, קצוצים דק
  • 1 כף סוכר
  • ¼ כפית פלפל לבן
  • 12-14 דפי אגרול
  • 1 כפית קורנפלור + 3 כפות מים להדבקה
  • שמן לטיגון

הוראות הכנה

  1. משרים את אטריות השעועית במים חמים ל-15 דקות ומסננים.
  2. מטגנים שום וג'ינג'ר, מוסיפים את העוף ומבשלים עד שמוכן.
  3. מוסיפים פטריות, גזר, ובצל ירוק ומטגנים כ-5 דקות.
  4. מוסיפים אטריות זכוכית, רוטב סויה ורוטב פטריות, ומטגנים עוד 5 דקות.
  5. טועמים ומשפרים טעמים.
  6. מסננים ומקררים.
  7. ממלאים את דפי האגרול, סוגרים עם תערובת קורנפלור ומים.*טיפ*: רצוי לקרר את האגרולים לפני הטיגון כדי לקבל תוצאה פריכה יותר
  8. מטגנים עד להזהבה.
  9. נו להם להתקרר קצת, ואז פשוט תתפרעו עם טבילה ברוטב צ'ילי תאילנדי חריף

מתכונים דומים

  • מרינה פטריות - אגרול ממולא בירקות וטופו

    אגרול קריספי ממולא בטופו עם רוטב אסייתי מושלם - בשיתוף עם foody_israel

  • מרינה פטריות - מתכון רולים מדפי אורז עם טופו

    רולים מדפי אורז עם טופו, ירקות ורוטב חמאת בוטנים – טבעוני, קל ומרשים - בשיתוף עם foody_israel

  • קערת גנג האדט תאילנדי עם פטריות, רוטב כהה, צ'ילי ועשבי תיבול, מוגשת לצד אורז

    גנג האדט – תבשיל פטריות תאילנדי עם חריפות מעודנת וטעם עמוק

  • בלינצ׳ס במילוי בשר ופטריות, חתוך ומוגש על צלחת עם רוטב בצד

    בלינצ׳ס במילוי בשר ופטריות – מנה קלאסית שחוזרת ובגדול

  • סיגרים במילוי פטריות ובשר

    סיגרים במילוי פטריות ובשר

  • לכל המתכונים