מגש נאצ'וס מקסיקני טבעוני עם המבורגר פטריות מרינה - נועם כרמון

time-cook
הכנה - 20 דק'
difficulty
רמת קושי - קל
5 servings
כמות מנות

מצרכים

  • נאצ'וס איכותיים עשויים מתירס
  • אבקת שום מעושן
  • כפית כמון
  • יוגורט סויה
  • מיץ ליים 
  • מלח וסוכר

 

לחלבון:

  • המבורגר פטריות החדש של מרינה (למגש גדול כדאי להשתמש בשניים)

 

רטבים:

  • יוגורט סויה- מעורבב עם מיץ מליים אחד וחצי כפית מלח
  • סלסה פריטה – שמן זית, 3 עגבניות חתוכות גס, בצל לבן אחד חתוך גס, 4 שיני שום שלמות, 3 פלפלים מיובשים (חריפים או מתוקים)
  • בצל כבוש – בצל סגול אחד חתוך לפרוסות דקות, חצי כפית מלח, חצי כפית סוכר, מיץ משני ליים, מעט כוסברה קצוצה
  • חלפיניו כבוש

הוראות הכנה

  1. לוקחים המבורגר פטריות החדש של מרינה (למגש גדול כדאי להשתמש בשניים) ומפרקים אותו לצ'אנקים בינוניים בעזרת כף עץ בתוך מחבת חמה עם בצל לבן אחד קצוץ לקוביות, כפית אבקת שום מעושן וכפית כמון.
  2. זה לוקח כמה דקות וכשזה נראה לכם טוב, זה מוכן.
  3. רוטב: יוגורט סויה – מעורבב עם מיץ מליים אחד וחצי כפית מלח.
  4. רוטב סלסה פריטה – מטגנים בשמן על חום בינוני את כל המרכיבים למשך 10 דקות עד שהכל רך ומעבירים למעבד מזון יחד עם שמן הטיגון, מוסיפים כפית מלח ורבע כוס מים וטוחנים עד שמתקבלת סלסה בצבע כתום בוהק.
  5. בצל כבוש – בצל סגול אחד חתוך לפרוסות דקות, חצי כפית מלח, חצי כפית סוכר, מיץ משני ליים, מעט כוסברה קצוצה, מערבבים הכל יחד ומניחים לחצי שעה בקערה לפני ההגשה.
  6. להרכבה מסדרים הרבה נאצ'וס על מגש רחב, מפזרים את ההמבורגר המפורק מעל, מוסיפים את כל הרטבים ותראו איזה הצגה הדבר הזה!

מתכונים דומים

  • פטריות בציפוי מגה-קראנץ’ - מתכון של ליאת חתוכה מנבחרת ‪@israeli_kitchen‬

  • פטריות ממולאות בנוסח ים תיכוני על קרם עגבניות צלויות - foody_israel@

  • קציצות ירק כל-כך רכות, ריחניות וממכרות - erez_shaul@

  • צ’יפס פטריות - מתכון של שף טומאס יול מנבחרת ‪@israeli_kitchen‬

  • ⁨לביבות גזר מושלמות - netalie_kirstain@

  • לכל המתכונים

    אנחנו מכבדים את פרטיותך

    באתר שלנו נעשה שימוש בקובצי Cookies לצורך שיפור חוויית המשתמש, ניתוח תנועה, והתאמת תכנים ושירותים.
בלחיצה על “מאשר הכול” הינך מסכים/ה לשימוש בקובצי Cookies בהתאם למדיניות הפרטיות שלנו.

    מדיניות פרטיות