קציצות ירק כל-כך רכות, ריחניות וממכרות - erez_shaul@
מצרכים
- 1 צרור תרד
- 1 צרור פטרוזיליה
- 1 צרור כוסברה
- 1 צרור נענע (רק העלים)
- 1 צרור בזיליקום (כן כן!)
- 1 צרור בצל ירוק (5–6 גבעולים)
- 1 כוס פולי סויה ירוקים קלופים
- 3-4 ביצים
- 3 כפות קמח
- 1 כוס פירה מתפוחי אדמה
- מלח – לפי הטעם
- פלפל שחור – חצי כפית
- שמן זית לטיגון
הוראות הכנה
1.קוצצים את כל הירוקים דק-דק.
2.בקערה גדולה מערבבים את כל החומרים: ירוקים, פירה, ביצים, קמח ותבלינים.
3. בודקים מרקם – אם רך מדי, מוסיפים עוד כף קמח. אם יבש מידי מוסיפים עוד ביצה.
4.יוצרים קציצות עם ידיים רטובות, מטגנים על מחבת עם מעט שמן זית עד הזהבה.
5. אפשר גם לאפות בתנור: 180 מעלות, כ-25 דקות.
בתאבון!