קציצות ירק כל-כך רכות, ריחניות וממכרות - erez_shaul@

time-cook
הכנה - 45 דק'
difficulty
רמת קושי - בינוני
6 servings
כמות מנות

מצרכים

  • 1 צרור תרד
  • 1 צרור פטרוזיליה
  • 1 צרור כוסברה
  • 1 צרור נענע (רק העלים)
  • 1 צרור בזיליקום (כן כן!)
  • 1 צרור בצל ירוק (5–6 גבעולים)
  • 1 כוס פולי סויה ירוקים קלופים
  • 3-4 ביצים
  • 3 כפות קמח
  • 1 כוס פירה מתפוחי אדמה 
  • מלח – לפי הטעם
  • פלפל שחור – חצי כפית
  • שמן זית לטיגון

הוראות הכנה

1.קוצצים את כל הירוקים דק-דק.
2.בקערה גדולה מערבבים את כל החומרים: ירוקים, פירה, ביצים, קמח ותבלינים.
3. בודקים מרקם – אם רך מדי, מוסיפים עוד כף קמח. אם יבש מידי מוסיפים עוד ביצה.
4.יוצרים קציצות עם ידיים רטובות, מטגנים על מחבת עם מעט שמן זית עד הזהבה.
5. אפשר גם לאפות בתנור: 180 מעלות, כ-25 דקות.
 
בתאבון!

מתכונים דומים

  • מתכון דלעת אפויה - erez_shaul@

  • פטריות בציפוי מגה-קראנץ’ - מתכון של ליאת חתוכה מנבחרת ‪@israeli_kitchen‬

  • פטריות ממולאות בנוסח ים תיכוני על קרם עגבניות צלויות - foody_israel@

  • חמאה ביתית ב- 3 טעמים - danielle_cheffa@

  • צ’יפס פטריות - מתכון של שף טומאס יול מנבחרת ‪@israeli_kitchen‬

  • לכל המתכונים

    אנחנו מכבדים את פרטיותך

    באתר שלנו נעשה שימוש בקובצי Cookies לצורך שיפור חוויית המשתמש, ניתוח תנועה, והתאמת תכנים ושירותים.
בלחיצה על “מאשר הכול” הינך מסכים/ה לשימוש בקובצי Cookies בהתאם למדיניות הפרטיות שלנו.

    מדיניות פרטיות