שִׂים לֵב: בְּאֲתָר זֶה מֻפְעֶלֶת מַעֲרֶכֶת נָגִישׁ בִּקְלִיק הַמְּסַיַּעַת לִנְגִישׁוּת הָאֲתָר. לְחַץ Control-F11 לְהַתְאָמַת הָאֲתָר לְעִוְורִים הַמִּשְׁתַּמְּשִׁים בְּתוֹכְנַת קוֹרֵא־מָסָךְ; לְחַץ Control-F10 לִפְתִיחַת תַּפְרִיט נְגִישׁוּת.

באגט סרוולד איטלקי ותאנים - חגית גורן ונועה קרליק

time-cook
הכנה - 10 דק'
difficulty
רמת קושי - קל
2 servings
כמות מנות

מצרכים

  • באגט
  • אגס
  • חסה סלנובה של מרינה
  • סרוולד קלאסי
  • תאנים
  • עלי מיקרו אפונה של מרינה
  • אגוזי מלך
  • דבש
  • רוטב של תמרה

הוראות הכנה

  1. פורסים באגט לאורכו
  2. מחממים שמן זית במחבת וצולים כשתי דק מכל צד עד להזהבה
  3. מורחים רוטב של תמרה
  4. מעליו מניחים חסה, פרוסות סרוולד קלאסי, רבעי תאנים,פרוסות צנונית , מיקרו אפונה של מרינה ושברי אגוז מלך
  5. מזלפים דבש ורוטב של תמרה

 

מתכונים דומים

  • ציזיקי טבעוני עם טעם מעושן של חצילים וקבב פטריות

    ציזיקי טבעוני עם טעם מעושן של חצילים וקבב פטריות

  • לביבות שמנת פטריות

    לביבות שמנת פטריות - מתכון של נופר בנפשי מנבחרת ישראלי קיטשן.

  • פיצוחי שום

    פיצוחי שום - מתכון של מוריה אדרי מנבחרת @israeli_kitchen

  • פטריות ממולאות בתערובת גבינה

  • כנאפה פטריות וגבינות - סתיו סעדון

  • לכל המתכונים