באגט סרוולד איטלקי ותאנים - חגית גורן ונועה קרליק

time-cook
הכנה - 10 דק'
difficulty
רמת קושי - קל
2 servings
כמות מנות

מצרכים

  • באגט
  • אגס
  • חסה סלנובה של מרינה
  • סרוולד קלאסי
  • תאנים
  • עלי מיקרו אפונה של מרינה
  • אגוזי מלך
  • דבש
  • רוטב של תמרה

הוראות הכנה

  1. פורסים באגט לאורכו
  2. מחממים שמן זית במחבת וצולים כשתי דק מכל צד עד להזהבה
  3. מורחים רוטב של תמרה
  4. מעליו מניחים חסה, פרוסות סרוולד קלאסי, רבעי תאנים,פרוסות צנונית , מיקרו אפונה של מרינה ושברי אגוז מלך
  5. מזלפים דבש ורוטב של תמרה

 

מתכונים דומים

  • ג'בטה קורנדביף וממרח של תמרה - חגית גורן ונועה קרליק

  • קרואסון צ'דר ונקטרינות מקורמלות - חגית גורן ונועה קרליק

  • כריך קורנדביף ופסטו של תמרה - חגית גורן ונועה קרליק

  • כריכים חלומיים של מרינה - כריך בייגל מפנק של גבינת שמנת וסלמון מעושן

  • כריך חם של צלעות אסאדו ופטריות - חגית גורן ונועה קרליק

  • לכל המתכונים