באגט סרוולד איטלקי ותאנים - חגית גורן ונועה קרליק

time-cook
הכנה - 10 דק'
difficulty
רמת קושי - קל
2 servings
כמות מנות

מצרכים

  • באגט
  • אגס
  • חסה סלנובה של מרינה
  • סרוולד קלאסי
  • תאנים
  • עלי מיקרו אפונה של מרינה
  • אגוזי מלך
  • דבש
  • רוטב של תמרה

הוראות הכנה

  1. פורסים באגט לאורכו
  2. מחממים שמן זית במחבת וצולים כשתי דק מכל צד עד להזהבה
  3. מורחים רוטב של תמרה
  4. מעליו מניחים חסה, פרוסות סרוולד קלאסי, רבעי תאנים,פרוסות צנונית , מיקרו אפונה של מרינה ושברי אגוז מלך
  5. מזלפים דבש ורוטב של תמרה

 

מתכונים דומים

  • סיגרים במילוי פטריות ובשר

    סיגרים במילוי פטריות ובשר

  • שניצל פטריות קראנצי פריך ומוזהב בצלחת – מתכון מושחת של מרינה פטריות

    שניצל פטריות קראנצי ומושחת במיוחד

  • מיקס פטריות ובצל מקורמל

    מיקס פטריות ובצל מקורמל - limor_ozery_food@

  • מתכון פורטבלו חגיגית בטמפורה.

    פורטבלו חגיגית בטמפורה - מתכון מושלם למנה ראשונה - limor_ozery_food@

  • פטריות מוקפצות ברוטב אסייתי על אורז - מתכון טעים ומפנק

    פטריות מוקפצות ברוטב אסייתי על אורז - danielle_cheffa@

  • לכל המתכונים