כריך פסטרמה ורוטב חלפיניו של תמרה - יקיר שוקרון
מצרכים
- פסטרמה צלעות בק
- מיונז שום קונפי ביתי
- רוטב חלפיניו של תמרה
- צ’יפס פפריקה מעושנת
- מלח גס אטלנטי
- ביצת עין
הוראות הכנה
- פסטרמה צלעות בקר עשויה באמנות, נטחנת בפרוסות דקות ונדיבות, מניחה את הבסיס לחגיגה. כל נגיסה חושפת את טעמו העשיר והמעושן של הבשר, שמתמזג באופן מושלם עם…
- מיונז שום קונפי ביתי, קרמי ומלא בטעמי שום עדינים. הוא עוטף את הפסטרמה בשמיכה קטיפתית, מוסיף עומק ואופי לכל ביס.
- רוטב חלפיניו של תמרה מזריק את הכריך באנרגיה של פלפל חלפיניו טרי. החריפות המדויקת יוצרת ניגוד מרתק למתיקות הטבעית של הבשר והשום, ומעניקה לכל ביס פרץ של חיים.
- אבל זה לא הכל. צ’יפס פפריקה מעושנת ומלח גס אטלנטי מוסיפים קריספיות מרקמתית וטעם מעושן עז, שמשלימים את הפרופיל הטעמים המורכב.
- כדי להכתיר את החוויה, ביצת עין נוזלית מושלמת, חמה וצהובה, מחכה בסבלנות בתוך הכריך. כשאתם נושכים אותה, החלמון זורם ומתפשט על כל הטעמים האחרים, ויוצר הרמוניה מושלמת של מרקמים וטעמים.
- כל ביס הוא חגיגה של טעמים ומרקמים, מסע קולינרי שמוביל אתכם לשיאים חדשים של הנאה. זה לא סתם כריך, זו חוויה. זה הביס המושלם שיעשה לכם את היום.