כריך פסטרמה ורוטב חלפיניו של תמרה - יקיר שוקרון

כריך פסטרמה ורוטב חלפיניו
time-cook
הכנה - 10 דק'
difficulty
רמת קושי - קל
2 servings
כמות מנות

מצרכים

  • פסטרמה צלעות בק
  • מיונז שום קונפי ביתי
  • רוטב חלפיניו של תמרה
  • צ’יפס פפריקה מעושנת
  • מלח גס אטלנטי
  • ביצת עין

הוראות הכנה

  1. פסטרמה צלעות בקר עשויה באמנות, נטחנת בפרוסות דקות ונדיבות, מניחה את הבסיס לחגיגה. כל נגיסה חושפת את טעמו העשיר והמעושן של הבשר, שמתמזג באופן מושלם עם…
  2. מיונז שום קונפי ביתי, קרמי ומלא בטעמי שום עדינים. הוא עוטף את הפסטרמה בשמיכה קטיפתית, מוסיף עומק ואופי לכל ביס.
  3. רוטב חלפיניו של תמרה מזריק את הכריך באנרגיה של פלפל חלפיניו טרי. החריפות המדויקת יוצרת ניגוד מרתק למתיקות הטבעית של הבשר והשום, ומעניקה לכל ביס פרץ של חיים.
  4. אבל זה לא הכל. צ’יפס פפריקה מעושנת ומלח גס אטלנטי מוסיפים קריספיות מרקמתית וטעם מעושן עז, שמשלימים את הפרופיל הטעמים המורכב.
  5. כדי להכתיר את החוויה, ביצת עין נוזלית מושלמת, חמה וצהובה, מחכה בסבלנות בתוך הכריך. כשאתם נושכים אותה, החלמון זורם ומתפשט על כל הטעמים האחרים, ויוצר הרמוניה מושלמת של מרקמים וטעמים.
  6. כל ביס הוא חגיגה של טעמים ומרקמים, מסע קולינרי שמוביל אתכם לשיאים חדשים של הנאה. זה לא סתם כריך, זו חוויה. זה הביס המושלם שיעשה לכם את היום.

מתכונים דומים

  • בורקס שכבות עם פטריות וגבינת עזים - עדן תורג’מן מנבחרת israeli_kitchen

  • פטריות מוקפצות בסגנון אסייתי עם אורז

  • פטריות ממולאות בתערובת גבינה

  • סלט קיסר ראפ

  • ברוסקטת פטריות וערמונים - סתיו סעדון

  • לכל המתכונים