כריך פסטרמה ורוטב חלפיניו של תמרה - יקיר שוקרון

כריך פסטרמה ורוטב חלפיניו
time-cook
הכנה - 10 דק'
difficulty
רמת קושי - קל
2 servings
כמות מנות

מצרכים

  • פסטרמה צלעות בק
  • מיונז שום קונפי ביתי
  • רוטב חלפיניו של תמרה
  • צ’יפס פפריקה מעושנת
  • מלח גס אטלנטי
  • ביצת עין

הוראות הכנה

  1. פסטרמה צלעות בקר עשויה באמנות, נטחנת בפרוסות דקות ונדיבות, מניחה את הבסיס לחגיגה. כל נגיסה חושפת את טעמו העשיר והמעושן של הבשר, שמתמזג באופן מושלם עם…
  2. מיונז שום קונפי ביתי, קרמי ומלא בטעמי שום עדינים. הוא עוטף את הפסטרמה בשמיכה קטיפתית, מוסיף עומק ואופי לכל ביס.
  3. רוטב חלפיניו של תמרה מזריק את הכריך באנרגיה של פלפל חלפיניו טרי. החריפות המדויקת יוצרת ניגוד מרתק למתיקות הטבעית של הבשר והשום, ומעניקה לכל ביס פרץ של חיים.
  4. אבל זה לא הכל. צ’יפס פפריקה מעושנת ומלח גס אטלנטי מוסיפים קריספיות מרקמתית וטעם מעושן עז, שמשלימים את הפרופיל הטעמים המורכב.
  5. כדי להכתיר את החוויה, ביצת עין נוזלית מושלמת, חמה וצהובה, מחכה בסבלנות בתוך הכריך. כשאתם נושכים אותה, החלמון זורם ומתפשט על כל הטעמים האחרים, ויוצר הרמוניה מושלמת של מרקמים וטעמים.
  6. כל ביס הוא חגיגה של טעמים ומרקמים, מסע קולינרי שמוביל אתכם לשיאים חדשים של הנאה. זה לא סתם כריך, זו חוויה. זה הביס המושלם שיעשה לכם את היום.

מתכונים דומים

  • מרינה פטריות - אגרול ממולא בירקות וטופו

    אגרול קריספי ממולא בטופו עם רוטב אסייתי מושלם - בשיתוף עם foody_israel

  • מרינה פטריות - מתכון רולים מדפי אורז עם טופו

    רולים מדפי אורז עם טופו, ירקות ורוטב חמאת בוטנים – טבעוני, קל ומרשים - בשיתוף עם foody_israel

  • קערת גנג האדט תאילנדי עם פטריות, רוטב כהה, צ'ילי ועשבי תיבול, מוגשת לצד אורז

    גנג האדט – תבשיל פטריות תאילנדי עם חריפות מעודנת וטעם עמוק

  • בלינצ׳ס במילוי בשר ופטריות, חתוך ומוגש על צלחת עם רוטב בצד

    בלינצ׳ס במילוי בשר ופטריות – מנה קלאסית שחוזרת ובגדול

  • שיפודי פרגיות ופטריות על גריל

    שיפודי פרגיות ופטריות – מתכון מהיר וטעים לכל הזדמנות

  • לכל המתכונים