סלט כרוב ופטריות חמות עם פקאן, שומשום וחמוציות - אושרית אברגיל

time-cook
הכנה - 20 דק'
difficulty
רמת קושי - קל
4 servings
כמות מנות

מצרכים

  • 1/2 כרוב לבן פרוס דק
  • מיקס פטריות שמפניון ופורטבלו
  • 2 יחידות בצל ירוק קצוץ
  • חופן פקאן מסוכר
  • חופן חמוציות
  • 2 כפות שומשום
  • 2 כפות רוטב סויה, 2 כפות סילאן
  • 2 כפות שמן שומשום/קנולה/זית

 

לרוטב:

  • מיץ מחצי לימון
  • 3 כפיות סוכר
  • 2 כפות חומץ
  • 1/2 כפית מלח

הוראות הכנה

  1. פורסים את הפטריות לפרוסות דקות מחממים מחבת עם שמן שומשום.
  2. מוסיפים את הפטריות ומטגנים עד להזהבה. מוסיפים שומשום, רוטב סויה וסילאן ומטגנים כדקה.
  3. מניחים בקערה כרוב לבן ובצל ירוק, מעבירים את הפטריות החמות לקערה ומוסיפים פקאן וחמוציות.
  4. מערבבים את מרכיבי הרוטב, מוזגים על הסלט ומערבבים היטב.

מתכונים דומים

  • סיגר פטריות וערמונים STAVIS@

  • ראמן עמוס פטריות ועוף @meatcurator

  • נזיד בשר ופטריות @meatcurator

  • מרק פטריות ולוקשים טבעוני @meatcurator

  • חומוס אבוקדו - שף נועם כרמון The vegan mexican chef

  • לכל המתכונים