מצרכים
- חבילה בצק עלים מופשר (מהמקרר)
- 2 בצלים
- 2 חבילות פטריות שימג'י של מרינה
- 500 גר בשר טחון
- כפית גדושה מלח
- חצי כפית כורכום
- כפית שטוחה פלפל שחור
- כפית כמון
- 2 כפות סילאן/ דבש
- חצי צרור כוסברה
מעל
- ביצה טרופה
- שומשום
הוראות הכנה
- בסיר על אש בינונית נטגן בצל קצוץ עד שמזהיב, נוסיף את הפטריות והתבלינים ונחכה עד שירדו הנוזלים.
- נוסיף את הבשר טחון, הסילאן/דבש והכוסברה קצוצה, נערבב ונבשל כ 10 דק עד שהבשר משחים.
- נוציא מהמקרר את הבצק, נפתח ונחלק ל 2-3 (מי שרוצה יכול לרדד מעט את הבצק שלא יצא עבה מידי) נחלק את הבשר ונסגור בצורה שלא יברח הבשר
אני מהשאריות של הבצק רדדתי ועשיתי רצועות מעל הבורקס, (לאחר מכן אני ממליצה לשים את הבורקסים במקרר ל10 דק כדי שהבצק התקרר לאחר שהתעסקנו איתו). - נבריש בביצה ונפזר שומשום ולהכניס לתנור 45-60דק' על 170 מעלות.