פטריות ממולאות בתערובת גבינה

time-cook
הכנה - 30 דק'
difficulty
רמת קושי - קל
5 servings
כמות מנות

מצרכים

למילוי:

  • 2 חבילות פטריות שמפניון\פורטובלו של מרינה פטריות
  • חבילת גבינת שמנת
  • מלח פלפל לפי הטעם
  • מעט פפריקה, אבקת שום ואגוז מוסקט
  • כפית דבש
  • 4 כפות גבינת מוצרלה מגורדת
  • 2 כפות גבינת פטה מגורדת
  • חופן עלי טימין

 

לבלילה:

  • כוס קמח
  • ביצה
  • בערך רבע כוס מים (אם צריך תוסיפו עוד, זה צריך לצאת דליל)
  • רבע כפית פפריקה מעושנת
  • חצי כפית מלח
  • פירורי לחם לטיגון

  1. מוציאים לפטריות את ה”רגל” שלהן ומניחים בצד.
  2.  בקערה מערבבים את כל המצרכים של המילוי וממלאים בכל פטרייה כף מהמילוי.
  3. מערבבים את כל המצרכים של הבלילה בקערה גדולה עד לתערובת סמיכה אבל נוזלית ללא גושים.
  4. טובלים כל פטריה בבלילה ומצפים בפירורי לחם. מחממים סיר עם שמן רותח לטיגון ומטגנים 3-4 דקות.

מתכונים דומים

  • קערת גנג האדט תאילנדי עם פטריות, רוטב כהה, צ'ילי ועשבי תיבול, מוגשת לצד אורז

    גנג האדט – תבשיל פטריות תאילנדי עם חריפות מעודנת וטעם עמוק

  • בלינצ׳ס במילוי בשר ופטריות, חתוך ומוגש על צלחת עם רוטב בצד

    בלינצ׳ס במילוי בשר ופטריות – מנה קלאסית שחוזרת ובגדול

  • סיגרים במילוי פטריות ובשר

    סיגרים במילוי פטריות ובשר

  • שניצל פטריות קראנצי פריך ומוזהב בצלחת – מתכון מושחת של מרינה פטריות

    שניצל פטריות קראנצי ומושחת במיוחד

  • מרק עדשים כתומות חם ומעוטר בעשבי תיבול – מתכון פשוט וטעים

    מרק עדשים כתומות עשיר וטעים

  • לכל המתכונים