סיגר פטריות וערמונים STAVIS@

time-cook
הכנה - 30 דק'
difficulty
רמת קושי - קל
6 servings
כמות מנות

מצרכים

  • 7 עלי סיגר
  • 2 בצל קצוץ
  • 2 סלסלות פטריות שמפיניון של מרינה
  • 3 פטריות פורטובלו גדולות של מרינה
  • 1 שקית ערמונים בוואקום קצוצים
  • חופן עלי בזיליקום קצוצים
  • 1 כפית מלח
  • 1/4 כפית אגוז מוסקט
  • 1/2 כפית פלפל שחור
  • 1.5 כפית שום גבישי
  • להדבקת עלי הסיגר – 2 כפות קמח מהולות בכוס מים
  • להגשה – טחינה גולמית וסילאן

הוראות הכנה

  1. מטגנים את הבצל עד להזהבה.
  2. טוחנים את כל הפטריות דקדק ומוסיפים אל הבצל המטוגן יחד עם הערמונים, הבזיליקום והתבלינים.
  3. מערבבים הכל ומבשלים תוך ערבוב מידי פעם במשך כ-5 דקות או עד שכל הנוזלים מתאדים. חשוב לא להשאיר נוזלים אחרת עלה הסיגר יקרע.
  4. מניחים עלה סיגר אחד על השיש, בקצה מניחים כף גדושה מהמילוי ומגלגלים. בשליש האחרון של עלה הסיגר מורחים מה “דבק” של הקמח עם המים וסוגרים.
  5. מטגנים בשמן עמוק עד להזהבה של כל הסיגרים.
  6. מגישים בזילוף של טחינה גולמית וסילאן.

מתכונים דומים

  • שבלול לזניה בשרית ופטריות - מתכון של נטלי טל מנבחרת ‪@israeli_kitchen‬

  • מיני-קישים בתבנית קאפקייס - מתכון של בתיה חורי מנבחרת ‪‪@israeli_kitchen‬‬

  • חלה ללא גלוטן במילוי 3 טעמים שונים - מתכון של עידן נעמן מנבחרת ‪@israeli_kitchen‬

  • עוגת גזר זאת ה-עוגה - erez_shaul@

  • פטריות בציפוי מגה-קראנץ’ - מתכון של ליאת חתוכה מנבחרת ‪@israeli_kitchen‬

  • לכל המתכונים

    אנחנו מכבדים את פרטיותך

    באתר שלנו נעשה שימוש בקובצי Cookies לצורך שיפור חוויית המשתמש, ניתוח תנועה, והתאמת תכנים ושירותים.
בלחיצה על “מאשר הכול” הינך מסכים/ה לשימוש בקובצי Cookies בהתאם למדיניות הפרטיות שלנו.

    מדיניות פרטיות