מצרכים
- 15 דפי אורז
- 1 גזר חתוך לגפרורים דקים
- 1 קישוא חתוך לגפרורים דקים
- בצל ירוק חתוך לגפרורים דקים מהחלק הירוק
- אבוקדו חתוך למקלות
- כוס אורז סושי מבושל לפי הוראות על האריזה
- צרור עלי כוסברה 2 פלפל צ’ילי אדומים 2
- סלסלות פטריות שימאג’י ושמפיניונים קטנטנים
- חצי כפית שמן שומשום
- רוטב סויה
- אפשר לגוון עם נבטים, גמבה, קוביות טופו
הוראות הכנה
- מבשלים אורז עגול כמו לסושי לפי הוראות על גבי אריזה.
- צורבים קלות במחבט לוהטת פטריות שמפיניון קטנות,
שימג'י, פורטובלו, רצועות דקות של גזר. - מכינים קערות קטנות עם מגוון תוספות – נבטים, פרוסות אבוקדו, קוביות טופו, רצועות פלפלים צבעוניים, עלי כוסברה ובצל ירוק וכד'.
- משרים את דפי האורז בקערת מים פושרים אחד אחד כחצי דקה. מוציאים את דף האורז שהתרכך מהמים ומניחים על הצלחת.
- ממלאים את עלי האורז בפטריות צרובות, אורז וירקות לפי הטעם האישי ומגלגלים למעטפה
- מגישים עם צלוחיות רוטב סויה, טריאקי, רוטב מתוק חריף.