סירות פילו במילוי פיטריות, כרישה ותרד עם גבינות - מעיין בן אבו - ישראלי קיטשן

time-cook
הכנה - 15 דק'
כולל חצי שעה
difficulty
רמת קושי - קל
3 servings
כמות מנות

מצרכים

  • 1 חבילת בצק פילו
  • 1 חבילת פטריות שימג׳י של מרינה
  • 1 חבילת עלי תרד טורקי
  • 1 יחידה כרישה
  • גבינה מוצרלה מגורדת

הוראות הכנה

  1. במחבת חמה עם מעט שמן זית מקפיצים עלי תרד עם כרישה שחתכנו עם שן שום אחת ואז מוסיפים חבילת פטריות מלח ופלפל שחור עד לצימצום נוזלים ומצננים .
  2. בינתיים מכינים את הסירות לוקחים 2-3 דפי פולו מברישים בשמן בין דף לדף סוגרים לצורה של סירה כמו בסרטון קושרים את הקצוות בחוט יוטה.
  3. ממלאים את הסירות מפזרים מעל גבינה מוצרלה ומכניסים לתנור שחומם מראש 180 מעלות למשך 10-12 דק עד לגוון זהוב ומגישים.

מתכונים דומים

  • מחבת פטריות וירוקים - ‎⁨שנהב בנימין

  • גאלט גבינות ופטריות - ‎⁨שנהב בנימין

  • בקלאווה פטריות- מתכון של שף אבי פטל וקאי מיליכוב מנבחרת ישראלי קיטשן

  • בייגלה במילוי פטריות - עטרה ז׳ורנו

  • פטריות ממולאות עם כרישה וערמונים מקורמלים - ‎⁨שנהב בנימין

  • לכל המתכונים