סירות פילו במילוי פיטריות, כרישה ותרד עם גבינות - מעיין בן אבו - ישראלי קיטשן

time-cook
הכנה - 15 דק'
כולל חצי שעה
difficulty
רמת קושי - קל
3 servings
כמות מנות

מצרכים

  • 1 חבילת בצק פילו
  • 1 חבילת פטריות שימג׳י של מרינה
  • 1 חבילת עלי תרד טורקי
  • 1 יחידה כרישה
  • גבינה מוצרלה מגורדת

הוראות הכנה

  1. במחבת חמה עם מעט שמן זית מקפיצים עלי תרד עם כרישה שחתכנו עם שן שום אחת ואז מוסיפים חבילת פטריות מלח ופלפל שחור עד לצימצום נוזלים ומצננים .
  2. בינתיים מכינים את הסירות לוקחים 2-3 דפי פולו מברישים בשמן בין דף לדף סוגרים לצורה של סירה כמו בסרטון קושרים את הקצוות בחוט יוטה.
  3. ממלאים את הסירות מפזרים מעל גבינה מוצרלה ומכניסים לתנור שחומם מראש 180 מעלות למשך 10-12 דק עד לגוון זהוב ומגישים.

מתכונים דומים

  • קערת גנג האדט תאילנדי עם פטריות, רוטב כהה, צ'ילי ועשבי תיבול, מוגשת לצד אורז

    גנג האדט – תבשיל פטריות תאילנדי עם חריפות מעודנת וטעם עמוק

  • בלינצ׳ס במילוי בשר ופטריות, חתוך ומוגש על צלחת עם רוטב בצד

    בלינצ׳ס במילוי בשר ופטריות – מנה קלאסית שחוזרת ובגדול

  • מאפינס אישיים של מעקוד פטריות, מוגשים על מגש עם עשבי תיבול בצד

    מיני-מעקוד פטריות אישיים – פתרון טעים וקליל לכל שעה ביום

  • פוקאצ'ה אפויה עם פטריות פורטובלו ושימאג'י, שום קלוי ורוזמרין

    פוקאצ'ה פטריות פורטובלו ושימאג'י – לחם אחד, כל הטעמים של היער

  • מתכון בורקס במילוי פרטיות

    בורקס במילוי פטריות

  • לכל המתכונים