ניוקי ציידים איטלקי עם פטריות מרינה - דני מנבחרת ישראלי קיטשן
מצרכים
- 300 גרם סינטה חתוכה לקוביות קטנות
- חבילת ניוקי (מוכן או ביתי)
- כ-2 כוסות ציר בקר או 2 כוסות מים רותחים עם כף שטוחה של אבקת ציר בקר
- פטריות מרינה (איזה סוג שאוהבים וכמה שאוהבים)
- בצל אחד קצוץ דק
- 4 – 5 שני שום פרוסות
- חופן עירית/בצל ירוק קצוץ (לא חובה)
הוראות הכנה
- צורבים את קוביות הבשר צריבה קצרה, מוציאים לקערה ומניחים בצד.
- מתחילים לטגן את הבצל הקצוץ בשמן זית, מוסיפים את פרוסות השום ומבשלים עוד מס׳ דקות. מוסיפים את הפטריות ומטגנים עד להשחמה של הפטריות.
- מוסיפים את הציר ומבשלים כרבע שעה.
- מוסיפים את הניוקי ואת קוביות הסינטה ומבשלים עוד 2-3 דקות.
- וזהו, יש לכם מנה של מסעדה בבית.
הערות:
מומלץ לערבב כמה סוגי פטריות למה עשירה בטעמים, אני השתמשתי ב-3 סוגים של פטריות מרינה. הסוג האהוב עלי זה פטריות שימאג׳י.
ניתן להשתמש בסוגי בשר שונים לבישול קצר כמו פילה או אנטריקוט
מומלץ להוסיף את קוביות הבשר ממש לקראת הסוף שלא יתבשל יותר מידי.