מצרכים
- 1 בצל יבש קצוץ
- 1 כרישה חתוכה לטבעות
- 2 גזרים בינוניים חתוכים לעגולים
- שורש סלרי חתוך לקוביות
- כוס וחצי שעועית לבנה מבושלת
- 2 סלסלות פטריות שמפיניון, שימג'י, פוטבלו, פטריות יער לפי בחירה
- 1,5 ל' ציר מרק בקר
- פחית שימורים קרם קוקוס
- 2 כפות שמן לטיגון
- פפריקה, פלפל שחור לפי הטעם
הוראות הכנה
- מחממים בסיר את שמן הזית ומזהיבים את טבעות הכרישה והבצל. מוסיפים את הגזר, שורש סלרי, שורש הפטרוזיליה קציצים ומערבבים.
- מוסיפים את שעועית לבנה מבושלת של סנפרוסט או מקופסאות שימורים, פטריות מכל הסוג ו- 1.5 ליטר ציר מרק (אפשר מאבקת מרק בקר).
- לאחר כחצי שעה (כאשר הגזר והשורשים מתרככים) מזלפים פנימה כ-200 מל או פחית שימורים של קרם קוקוס. מבשלים 7 דקות נוספות, מתקנים תיבול, פפריקה, פלפל שחור גרוס ומגישים.