אורז ומוקפץ פטריות - עטרה ז׳ורנו
 
                                                 
            מצרכים
- 
לאורז: - 2 כוסות אורז
- 2 בצלים לבנים
- 4 פטריות שמפיניון גדולות
- 4 פטריות פורטבלה גדולות
- 1/4 צרור כוסברה
 
- 
למוקפץ הפטריות: - חבילת פטריות שימאג׳י חומות
- חבילת פטריות שימאג׳י לבנות
- 1 בצל לבן
- 1 בצל סגול
- 300 גרם סוגי פיצוחים קלויים- שקדים, אגוזים, קשיו, בוטנים
 
הוראות הכנה
- בסיר רחב מטגנת את הבצל יחד עם הפטריות עד להזהבה.
- מוסיפה את האורז ומטגנת כ-2 דקות.
- מוסיפה מים לסיר ותבלינים כפית מלח וכף אבקת מרק עוף מוסיפה את הכוסברה ומערבבת היטב.
- מבשלת כ-25 דקות על אש נמוכה עד לריכוך מלא של האורז.
- במחבת מטגנת את הבצל ופטריות השימאג׳י עד לריכוך מלא.
- מוסיפה את הפיצוחים ומטגנת כ-3 דקות.
- מתבלת עם חצי כפית מלח וחצי כפית פלפל שחור גרוס מערבבת היטב ומוסיפה כ-3 כפות כוסברה.
- לאחר שהאורז מוכן מוסיפה מעל את מוקפץ הפטריות והפיצוחים.
 
                 
                     
             
             
                                                                                             
                                                                                             
                                                                                             
                                                                                             
                                                                                             
             
                        
                        
                    