פילה לברק עם פטריות פורטבלו של מרינה מטוגנות
מצרכים
- 4 פילה לברק עם העור חתוכים לרצועות
- סלסלת פטריות פורטבלו קטנות של מרינה חתוכות לחצי ואז שוב לחצי
- 6 שיניי שום חצויות
- כף שמן זית
- 3 בצל ירוק – החלק הירוק בלבד חתוך
- מלח
- פלפל שחור גרוס
- צ’ילי גרוס (לא חובה)
רוטב:
- חופן פטרוזילייה קצוצה דק דק
- שן שום כתושה
- מלח ופלפל
- כפית גרידת לימון
- ¼ כוס שמן זית
- ¼ צ’ילי אדום קצוץ דק
הוראות הכנה
- מחממים שמן במחבת נון סטיק
- מוסיפים את הפטריות החתוכות לרבעים ומטגנים תוך כדי הקפצה על להבה גבוהה
- מוסיפים את הבצל הירוק
- ממליחים ומפלפלים את נתחי הדג
- מוסיפים את הדג למחבת על צד העור
- מטגנים 5 דקות מכל צד
- מוסיפים צ’ילי גרוס ואת שיני השום
- את כל מרכיבי הרוטב מערבבים היטב יחד
- מגישים את הדג עם הרוטב מעל