סלט כרוב ופטריות חמות עם פקאן, שומשום וחמוציות - אושרית אברגיל

time-cook
הכנה - 20 דק'
difficulty
רמת קושי - קל
4 servings
כמות מנות

מצרכים

  • 1/2 כרוב לבן פרוס דק
  • מיקס פטריות שמפניון ופורטבלו
  • 2 יחידות בצל ירוק קצוץ
  • חופן פקאן מסוכר
  • חופן חמוציות
  • 2 כפות שומשום
  • 2 כפות רוטב סויה, 2 כפות סילאן
  • 2 כפות שמן שומשום/קנולה/זית

 

לרוטב:

  • מיץ מחצי לימון
  • 3 כפיות סוכר
  • 2 כפות חומץ
  • 1/2 כפית מלח

הוראות הכנה

  1. פורסים את הפטריות לפרוסות דקות מחממים מחבת עם שמן שומשום.
  2. מוסיפים את הפטריות ומטגנים עד להזהבה. מוסיפים שומשום, רוטב סויה וסילאן ומטגנים כדקה.
  3. מניחים בקערה כרוב לבן ובצל ירוק, מעבירים את הפטריות החמות לקערה ומוסיפים פקאן וחמוציות.
  4. מערבבים את מרכיבי הרוטב, מוזגים על הסלט ומערבבים היטב.

מתכונים דומים

  • מרינה פטריות - אגרול ממולא בירקות וטופו

    אגרול קריספי ממולא בטופו עם רוטב אסייתי מושלם - בשיתוף עם foody_israel

  • מרינה פטריות - מתכון רולים מדפי אורז עם טופו

    רולים מדפי אורז עם טופו, ירקות ורוטב חמאת בוטנים – טבעוני, קל ומרשים - בשיתוף עם foody_israel

  • קערת גנג האדט תאילנדי עם פטריות, רוטב כהה, צ'ילי ועשבי תיבול, מוגשת לצד אורז

    גנג האדט – תבשיל פטריות תאילנדי עם חריפות מעודנת וטעם עמוק

  • בלינצ׳ס במילוי בשר ופטריות, חתוך ומוגש על צלחת עם רוטב בצד

    בלינצ׳ס במילוי בשר ופטריות – מנה קלאסית שחוזרת ובגדול

  • שניצל פטריות קראנצי פריך ומוזהב בצלחת – מתכון מושחת של מרינה פטריות

    שניצל פטריות קראנצי ומושחת במיוחד

  • לכל המתכונים

    אנחנו מכבדים את פרטיותך

    באתר שלנו נעשה שימוש בקובצי Cookies לצורך שיפור חוויית המשתמש, ניתוח תנועה, והתאמת תכנים ושירותים.
בלחיצה על “מאשר הכול” הינך מסכים/ה לשימוש בקובצי Cookies בהתאם למדיניות הפרטיות שלנו.

    מדיניות פרטיות