סלט כרוב ופטריות חמות עם פקאן, שומשום וחמוציות - אושרית אברגיל
מצרכים
- 1/2 כרוב לבן פרוס דק
- מיקס פטריות שמפניון ופורטבלו
- 2 יחידות בצל ירוק קצוץ
- חופן פקאן מסוכר
- חופן חמוציות
- 2 כפות שומשום
- 2 כפות רוטב סויה, 2 כפות סילאן
- 2 כפות שמן שומשום/קנולה/זית
לרוטב:
- מיץ מחצי לימון
- 3 כפיות סוכר
- 2 כפות חומץ
- 1/2 כפית מלח
הוראות הכנה
- פורסים את הפטריות לפרוסות דקות מחממים מחבת עם שמן שומשום.
- מוסיפים את הפטריות ומטגנים עד להזהבה. מוסיפים שומשום, רוטב סויה וסילאן ומטגנים כדקה.
- מניחים בקערה כרוב לבן ובצל ירוק, מעבירים את הפטריות החמות לקערה ומוסיפים פקאן וחמוציות.
- מערבבים את מרכיבי הרוטב, מוזגים על הסלט ומערבבים היטב.